Respekten börjar hos oss vuxna!

Igår höll jag på att gå i taket. Gabriel spelade en fotbollsmatch mot ett gäng tuffingar från Malmö. Deras tränare gick längs linjen och skrek på de stackars hårt kämpande ungarna. Det var inga peppande ord utan hårda ord om hur mkt dom skulle skärpa sig. Till slut var det en förälder från oss som blev irriterad. Tränaren för andra laget skrek då till oss alla som stod där att "Ni ska bara ta och hålla käften". Säger man så inför ungdomarna???? Han kontrade då med att han faktiskt sa det till oss och inte till barnen..... PUCKO!!!

Man har lust att ta en sån idiot och trycka upp honom mot väggen och ge honom ett kok stryk!!! Vad är det för föredöme? Ska dessa respektlösa personer få uppfostra våra barn att bli dåliga sportsmän? Hade jag varit förälder i det andra laget hade jag blivit tokarg! Det är vi som ska lära barnen respekt genom att visa dom hur man behandlar andra människor. Nä, noll tolerans av både oss och de som har med våra barn att göra. Respekt kan man inte, det lär man sig! Barn gör inte som du säger, de gör som du gör
 Så är det någon här som är delaktig i HUSIE fotbolls ngt så kan du kontakta mig.....


Glöm inte att lägga till bloggen på Bloglovin om du vill ha fler gnälliga inlägg av mig.... Anmäl dig och lägg till dina favoritbloggar så får du mail när dom är uppdaterade, Smidigt!!!


Kommentarer
Postat av: Petra A

Fy för in i hundan!!!! Jga blir så fruktansvärt arg...eller nej, besviken. Hur kan man som förälder , ordförande i klubben, medtränare och kolleger acceptera att en vuxen människa med sådan inställning får ta hand om barn och ungdomar. Stackars grabbar. Fotboll ska väl vara kul?!?!?

Hoppas att någon anmäler detta vart man nu anmäler sånt! Måste väl finnas nån regions-tjuttidutt även för ungdomsfotboll. GRRRRRRRR

2010-08-30 @ 05:39:30
Postat av: petra

Ja usch för sånt.Känner igen det allt för väl efter älsta sonen hockey, kommer dom upp i 13-14 så verkar allr vara tillåtet, tränare kan slänga sig med vilka ordfraser som helst och annat skit!! Blääää för sånt!

2010-08-30 @ 06:05:50
URL: http://http://pesi.bloggplatsen.se/
Postat av: Tracy - BLOGGDESIGN!!

Härlig blogg! Checka gärna in min med (A)http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

http://ghattas.blogg.se

2010-08-30 @ 06:05:55
URL: http://ghattas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0