SKITNERVÖS!!!

Hu.... nu gäller det, ska snart köra in till skolan. En ny värld och nya utmaningar. Jag förstår inte varför jag är så nervös, tror att jag är så förbannat rädd för att det ska visa sig att jag är dum i huvet och inte kan nånting! Att alla ska komma på mig hur blåst jag egentligen är :)

Jaja... bit ihop, var stark och ge dig in i striden, det har jag gjort förr och har överlevt!



SUCK jääääääääääääääävligt irriterad....

Nyss kommit hem och är minst sagt chockad! Jag pratade med studievägledaren för kursen som sa att jag med 99,9% säkerhet skulle komma in på kursen. Hon frågade till och med vilket av alternativen jag helst ville, distans eller på föreläsningar. Eftersom jag var reserv två så skulle det förvåna henne mkt om jag inte blev antagen. Så glad i hågen gick jag dit, för att veta att jag inte fick plats utan två andra fick plats???!!!!! Öööööö Vad hände nu???? Skitbesviken och förbannad är vad jag är nu. Men men inget att göra åt, det är väl meningen och ärligt talat kan det bli tufft att plugga heltid med Mira hemma. SUCK!!! Och SNYFT!!!! Får koncentrera mig på den andra utbildningen istället.


Till dig....

Jag vet någon som fått sitt hjärta krossat, jag vet någon som blivit sviken och jag vet någon som blivit bedragen.. Alla känner väl någon som stämmer in på det? Vad ska man säga till en vän som håller på att tappa andan och håller på att förlora fotfästet? Det jag säger hjälper inte mot smärtan som sitter i hjärtat. Jag kan bara finnas, lyssna och visa att jag faktiskt bryr mig. Visst är vänner fantastiska när det väl gäller.

Så till dig som behöver mig just nu, jag är här! Jag går ingenstans och jag ska försöka göra allt för att det ska kännas lättare i ditt hjärta för jag är din vän! Bara du vågar släppa in mig så ska jag våga hjälpa.


Respekten börjar hos oss vuxna!

Igår höll jag på att gå i taket. Gabriel spelade en fotbollsmatch mot ett gäng tuffingar från Malmö. Deras tränare gick längs linjen och skrek på de stackars hårt kämpande ungarna. Det var inga peppande ord utan hårda ord om hur mkt dom skulle skärpa sig. Till slut var det en förälder från oss som blev irriterad. Tränaren för andra laget skrek då till oss alla som stod där att "Ni ska bara ta och hålla käften". Säger man så inför ungdomarna???? Han kontrade då med att han faktiskt sa det till oss och inte till barnen..... PUCKO!!!

Man har lust att ta en sån idiot och trycka upp honom mot väggen och ge honom ett kok stryk!!! Vad är det för föredöme? Ska dessa respektlösa personer få uppfostra våra barn att bli dåliga sportsmän? Hade jag varit förälder i det andra laget hade jag blivit tokarg! Det är vi som ska lära barnen respekt genom att visa dom hur man behandlar andra människor. Nä, noll tolerans av både oss och de som har med våra barn att göra. Respekt kan man inte, det lär man sig! Barn gör inte som du säger, de gör som du gör
 Så är det någon här som är delaktig i HUSIE fotbolls ngt så kan du kontakta mig.....


Glöm inte att lägga till bloggen på Bloglovin om du vill ha fler gnälliga inlägg av mig.... Anmäl dig och lägg till dina favoritbloggar så får du mail när dom är uppdaterade, Smidigt!!!


Politiker och andra försäljare

Nu är dom igång, politikerna! Inte f*n ser jag en politiker ute på gatan annars, men nu så, nu är dom överallt!!!

Idag stod moderaterna och flinade upp sig utanför ICA. Deras representant var en surgubbe jag så väl känner igen sen tidigare från byn. En gubbe som aldrig annars hälsar på mig annars, men idag så, HALLELULJA kunde han både le, blinka med ögonen och fråga hur jag mådde. Han sålde sin själ till djävulen för att jag möjligtvis skulle lägga min röst på honom.
När jag sa att jag inte hade tid frågade han om jag bestämt mig inför valet, och jag hade sån lust att svara honom att det absolut inte skulle bli på just honom i alla fall. Istället svarade jag bara att det var bäst för mitt förhållande att röstar på svärmor =)

Politiker är lite som försäljare, dom säljer en tjänst eller rent av sig själv till oss andra. Ibland lyckas vi köpa något av bra kvalité men det kan lika ofta bara bli skit av det med. Vad som är rätt för Sverige vet jag inte än, och jag känner att jag måste ta mitt vuxenansvar och verkligen ta reda på vad som är bäst för mig i min livssituation. Han smilapan utanför ICA tappade jag tilliten till bara jag såg han stå där och le. Kan han inte vara trevlig mot mig annars behöver han f*n inte vara det några veckor innan valet heller.



ps. Jag sov väääääääldigt gott i nya sängen!! ds.


Skiter i er och går och lägger mig....

...för att idag har vi köpt oss en ny säng!! Jag har legat i en backe nu ett tag och sover som en skit om nätterna. Idag när vi var på Ikea så berättade säljaren att det är 25 års garanti på deras sängar!!!! Så nu ska det letas kvitto så vi kan få lite för den gamla obekvämma saken jag försökt få sömn i :/

LEIRVIK Sängstomme vit Längd: 209 cm Bredd: 168 cm Höjd fotgavel: 98 cm Höjd huvudgavel: 146 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 160 cm  Denna blev det! Billig och min favorit!

Njuter

En promenad på två timmar med sambon och en fika hos världens bästa föräldrar är inte fel! Och nu på kvällen har jag fått en härlig massage av Fredrik på min massagebänk. Jag har gnällt på att han jobbar för mkt och att vi aldrig har tid tillsammans, men nu har vi i alla fall använt oss av den tiden vi har. Det är väl så att det är kvaliteten som räknas och inte kvantiteten?

Så nu ska jag inte spendera tid med er utan ska krypa ner till Fredrik i sängen. Jag ska lägga mig på hans arm och somna som en prinsessa! Om ni inte visste det är jag förbannat förälskad i den karln!!!

Love

Plastikstörd?

Alltså nu vill jag göra något jag ALDRIG trodde jag skulle vilja.. Jag skulle kunna tänka mig att bli en slav under kniven på många ställen på kroppen... Nästa vecka ska jag till Memira och kolla om jag kan göra en ögonlasik. Jag är sååå trött på att vara fullständigt blind och handikappad utan mina cocabottnarna som sitter för jämt på min näsa. Men samtidigt blir jag lite snål... Alltså dom pengarna hade räckt till så mycket annat. För det finns så många saker jag skulle vilja fixa (nu skriker syrran igen 40-års kris!!!!!) för att se lite snygg ut.

1. Magen
2. Boobisarna
3. Tänderna
4. Dubbelhakan
5. Rynkorna
6. Valkarna
7. Läpparna

Humm..... varför inte göra allt på en gång och ligga halvdöd i en säng i några veckor och sen leva fattigt resten av livet. För visst måste det vara värt det??? Nja.. tror väl inte det egentligen om jag ska vara ärlig men drömma kan man väl? Såg en tjej som gjorde bukplastik idag och jag blev så avundsjuk så jag nästan började lipa!! Nu kommer någon att skriva.. "Men Malin du har ju fött tre barn!" OCH????? Jag vill i alla fall ha en fin platt mage!
Så nu är jag sådär patetisk och ytlig igen men jag bjuder på den med, varsågoda!


Bild lånad på http://www.qvinna.info/pages/?ID=104


Naturkatastrofer kan inte stoppa mig!

mms_img28923 (MMS)

Oj tiden står still och människor är alldeles apatiska, strömmen har gått! Tänk vad förändrat vårt liv är när vi inte kan använda våra kära apparater och tekniska prylar som är ett beroende för oss flesta. Pratade med min mamma precis och till och med hon var frustrerad över att vare sig dator eller telefon fungerade. Då har det gått ganska långt måste jag säga. Jag funderar mest på vad jag ska göra nu, städa eller läsa min älskade bok? Jag slänger mig på soffan med boken och njuter av tystnaden för visst är den underbar ibland! Inte ens kylen gör oväsen av sig. Men detta stoppar inte mig från att blogga, man kan väl surfa på telefonen ;-)


Jag sticker!

mms_img28921 (MMS)

Tror ni att det gäller Mira med dom får två timmarna? För i så fall bokar jag en resa med en gång ;-) Hon är gaaaaaanska krävande just nu, klättrar och kryper överallt. Så om jag åkt på semester och någon passat henne två timmar hade jag passat på att sova på stranden då! Ska ringa Fritidsresor och fråga om dom tar en ettåring på Bamseklubben :P


Tråkig jag är!

Kollar bakåt på mina inlägg. Den sista veckan har jag ju ballat ur helt med skrivandet! Herregud hur kan ni vilja läsa mitt traggande??? Har ju bara varit egoinlägg, kilo hit, skola dit, surig och allt annat kärringgnäll jag skrivet om! Nu får jag ta och skärpa mig annars drar ni ju till Blondinbellas eller Kissies bloggar istället.

Jag fick för mig att som straff för att jag skrivet så tråkiga inlägg låta er läsare se ett FRUKTANSVÄRT kort på mig som är tagit under min "tant period" (a ja, hade faktiskt skinnbrallor, urringning till naveln och svart kavaj på mig)... Jag tyckte att jag var sååååå snygg men nu när jag såg det så insåg jag att jag ser för j*vlig ut! Så hemskt så att jag absolut inte kan lägga in det här.... Så straffet får väl bli att massera sambon eller nått!


Jag är bekväm!

mms_img18611 (MMS)

Jag får nog erkänna att det faktiskt är så att denna damen är lite lat och bekväm. Jag vill inte plugga eller läsa mig till saker, jag vill bara kunna! Jag vill få kunskap gratis. Som med vårt golfspelande till exempel, jag vill spela bra men jag vägrar att träna för det är tråkigt. Jag vill ha ett toppen jobb men jag vill inte plugga. Jag vill ha en fantastisk kamera men jag vill inte läsa manualen för att lära mig hur den fungerar för det är jobbigt. Förstår ni? Lite bekväm och lat är jag nog allt. Idag har vi haft en fantastisk golfdag! Fredrik har fått inflammation i en tå och det gjorde att han inte kunde jobba igår eftersom han bara har ett ben så är det lite svårt. Men idag kunde han stödja på benet så vi åkte iväg till tävling inom Handitouren. Vilka människor!! Det är fantastiskt att se alla dessa kämpande individer med diverse handikapp, allt från enbenta till enarmda personer (höll på att skriva banditer...) spela på lika villkor. Vi hade en jätte trevlig runda och massa skratt. Och så underbart att få vara med Fredrik! Jag har beklagat mig ganska mkt att vi aldrig hinner med varandra så tur i oturen blev han sjuk i lilla plutt tån!


En spännande resa!

Min f.d kollega Sara tog ett beslut för lite mer än ett år sen, att ta sitt pick och pack för att följa med sin älskade till Shanghai. Hon har startat upp ett nytt liv med jobb, vardag och nya bekantskaper "där borta".  Sara bloggar i en fantastisk blogg om sina upplevelser och om hur det är att leva där borta.

Jag kan bara säga en sak, fy f*n vad avis jag är!!!! Och jag är så arg på mig själv för att jag själv inte vågade en gång. Jag fick istället underbara lilla Cornelia ganska ung, sen var mitt liv, familj, jobb och barn. Sedan dess har jag faktiskt inte gjort något för att förverkliga MIG. Jag hoppas att mina barn kommer att våga och jag kommer att stötta dom alla tre till fullo om dom tar beslutet att ge sig i väg för att upptäcka världen men även sig själv. Visst kommer krokodiltårarna att vara många, men då får man ta det då. En person som gör det den känner för tror jag är en lyckligare person.

Men nu så... jag ska faktiskt ut på en spännande resa i två år! Jag ska ju studera och utveckla mig själv. Kan avslöja att jag inte mår så bra just nu för alla förändringar och att jag inte har kontroll på läget. Jag känner mig lite deppig och nere men det släpper säkert med tiden. Gråter ut hos Fredrik och får lite tröst.

Och Caroline, såklart kommer jag att fortsätta skriva, för din skull ;)

TACK för alla gratulationer för skolan, det värmer för det har varit ångest ska ni veta!!!


Varför blir saker snyggare bara för att de är på rea?

Jag fattar inte det? Kläder man aldrig annars hade kunnat tänka sig att prova eller köpa står man helt plötsligt och drar i bara för att det finns en rea skylt ovanför. Det känns mer okej att köpa något man bara känner lite sådär för eftersom det ändå är sååå billigt. Jag är bara sån som person, kalla mig snål eller ekonomisk.

Jag kom in på Mediamark idag och fick chocken när dom sålde (slängde) ut filmen Bruno för 9 kr!!! Den hemska, äckliga och vidriga filmen hade dom inte ens fått mig att köpa för en endaste liten skitkrona! Jag förstår varför dom har så många exemplar kvar, för vem vill ha den???? Dom kan ju dela ut den till gråa, trista och tysta kunder gratis. Det hade kanske fått dom till att reagera och agera lite ;)


Bekännelse!

Nu kommer det, jag vill erkänna.... Meddelat min chef så nu känns det okej att berätta för er alla andra.
                                                      JAG SKA BÖRJA PLUGGA!!
Jag har kommit in på MASSOR av utbildningar men valt ut två som verkligen är min grej: Kompetensutveckling av personal och Rekrytering och Urval. Tyvärr får jag tacka nej till arbetsrätt utbildningen men det blir att läsa heltid till hösten med Mira hemma och en man som alltid jobbar. Hu....... Arbetsrätten kan jag ta en annan termin. Eftersom det är svårt att komma in på den sistnämnda utbildningen så kan jag inte tacka nej till den. Det tråkiga är att inte få träffa sina arbetskamrater så ofta, men jag har funderat mycket och detta är rätt för mig av många anledningar.

Idag höll jag på att lacka ut på CSN, jag ska söka lite bidrag och lån, nejnejnej jag har visst inte avslutat en utbildning, HALLÅ MISSADE EN TENTA VÄRD 2 POÄNG!!! För att jag helt plötsligt var tvungen att avsluta min studier för att barnens pappa skulle flytta typ 100 mil bort (Inte riktigt men det känns så långt bort för barnen). Med godkänt läkarintyg var det inga problem. Fnulanbulan ringer doktorn med en gång och nu är fallet avslutat. Att det ska vara så jobbigt!

Så nu är det officielt, jag ska bli student och det känns helt rätt!


Jaha va ska jag skriva om nu?

Humm... verkligen att jag får tänka till... Humm....

Jag kan väl berätta att jag varit och vägt mig, ner 1,5 kg, semesterkilona därmed borta. Kan jag dricka och äta mer nu igen då eller?
Lite skumt med en sak, helt plötsligt så känns det inte så stressigt med bantandet. Jag är ganska nöjd om jag håller mig där jag är nu, men går jag ner mer är det en bonus! Skumt att jag kommit så långt.

Har inte alls något skoj att skriva idag alls, vill du har roligt kan du ju alltid kolla in ngt uttjatat klipp på youtube eller nått annat meningslöst. Jag är ego girl idag och vill bara läsa Snabba Cash boken som jag ÄLSKAR!

I morgon kommer ett stort avslöjande, missa inte ;)
Som ungdomarna skriver... åver änd aot


Skitungar är ärliga!

Lilla lilla Gabriel älsklingen, han kan slänga ur sig kommentarer så man nästan börjar gråta. Sen börjar han vinkla, vrida och gör allt för att det ska bli bra igen, men då skrattar man bara åt det hela.

Exempel:
(Sagt när jag hade mitt snygga igensvullna öga i helgen)
"Mamma du ser så mycket yngre ut när du är sådär svullen, du har liksom inga rynkor"!! ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

"Mamma du har sånt därade ödleskinn på bröstet" HUMMMMM okej, fjällade men vaddå då?????

"Mamma du är inte så tjock som du brukar, bara lite" SUCK......

"Mamma din mage är så skön, den känns som deg" HALLÅÅÅÅ Nyförlöst!!!

Ja lilla vän, du kommer att få problem när du träffar dina flickor och du kläcker ur dig sånna grodor. Mamma får nog lära dig en hel del innan dess, för annars kommer tjejerna att halshugga dig!!


Vackra barn!!!!


Kräks på perfekta gator!

mms_img18990 (MMS)

Kräks på perfekta gator! Var ute och gick och hamnade på en gata som var så perfekt så jag nästan undrade om jag verkligen fick lov att beträda deras helgedom. Hallelulja! Vid varje tomt låg inte ett endaste grässtrå åt fel håll. Stenarna blänkte som de finaste diamanterna och hade lagts dit med precision på milimetrar. Det är en jävla tur att jag inte bor där! Tävling mellan grannarna om vem som har finaste trädgården är inte min grej alls. Här står och ibland även ligger krattor och andra redsak huller om buller på gräsmattan sommar som vinter. Ogräset ser vi som ett vackert estetiskt inslag i vår utemiljö. Nej, jag kommer aldrig till att ha en perfekt trädgård, bara när svärföräldrarna kommer på besök.


Alla djurälskare mår bra.. För den lilla j...

mms_img28218 (MMS)

Alla djurälskare mår bra.. För den lilla jä*la getingen fick in en kanonträff. Jag är svullen i halva huvudet. Har inte sovit ett dugg för att det gjort så ont. Gud vad det är synd om mig. Ser ut som att Fredrik har gett mig en det smäll. Tur vi ska va hemma i kväll. Men ni djurälskare som gottar er att jag fick så jag teg för att jag dödat ett par stycken 3 cm stora odjur, ni ska veta att efter detta är hämnden jävligt ljuv.


Vad är det för hemsk syster man har???

Hon ska jag aldrig mer köpa paketer till.....

Dum, elak och hemsk är vad hon är!! Kom hem till henne ikväll och hon skrattar åt mina inlägg och säger "Men ojdå närmar sig en 40-års kris kanske?" Herregud är ju nästan 100 år tills dess! Dumma dumma elaka syster!! Ska nog göra slut med henne (och mitt under inläggsskrivandet kommer en bålgeting och klipper till mig mitt över ögonlocket... Gud straffar vissa direkt!) Nä, Milla, du vet att jag älskar dig!!

Jag har tagit itu med en jobbig sak.. Det är små grejjer som gör att jag oroar mig och inte kan sova och dom måste vi eliminiera. Ofta så skjuter jag på vissa saker för att jag är konflikträdd. Speciellt en sak känns otroligt pissigt just nu, men idag tog jag steg ett, jag är på gång.. Och bara att jag gjorde just den lilla jobba skitsaken så mår jag ett snäpp bättre. Yrar jag? Ja, men det är ni så vana vid! Men ni kommer att förstå sen ;)


Bålgeting; djuret från helvetet!! Sitter med ett pulserande och sjukt svullet ögonlock! Sambon skäller på mig för att jag försökte jaga ut den rackaren, han ska väl tycka synd???? Har ónt som f*n!


I wish....

Jag läste ett helt underbart inlägg av en annan bloggare, läs här! Är du storbloggare är titeln. Jag skrattade så att jag dog.

Jag är absolut ingen storbloggare!! Mina cirka 30 besökare är mig trogna varje dag, och jag har INGEN aning om vem ni är. Avslöja er kanske?
Jag vet vissa som: Fredrik, Cornelia, Helen, Caroline, Petra, Petra, Sara, Nuffsan, Ellen, Martina, Veronika (bloggaren) men vem är ni andra????
Jag kan ju se vissa adresser och IP nummer, men allt är inte självklart. Så fega inte nu, skriv vem du är. Inte för att det biter så värst men annars slutar jag kanske skriva om mitt patetiska wannabe liv ;)


Lugn i själen är vad jag behöver. Så idag ...

mms_img59409 (MMS)

Lugn i själen är vad jag behöver. Så idag gick vi en liten golfrunda. Inte blir jag lugnare av det trots den vackra omgivningen och trevliga sällskapet. Nä klubban slår vi hårt i marken och svärorden blev många. Kanske borde söka psykhjälp snart ;-)


På ett sjuhelsikes humör

Stackars familj, jag är värre än både pest och kolera på samma gång!!! Jag har en bomb inombords som nog exploderar snart. Det tickar snabbare och snabbare, stubinen är kortare och kortare!

Så är jag när det är kaos i mitt liv, när det är rörigt och jag inte har kontroll! Känns som att jag inte vet någonting och jag är smått förvirrad och trasig inombords. Så många tankar och funderingar och ingen som kan reda ut skiten åt mig.

Nu visar det ju sig att mina studier blir heltid till hösten, hur i h*lvete ska jag hinna med det men en liten som kräver ganska mkt av sin mamma för tillfället. Ska jag ändra så att jag är studieledig istället för mammaledig? Vilket är bäst egentligen? Det spelar ingen roll för min arbetsgivare, men för min del gör det. Och hur ska jag jobba/plugga till våren?

Sen röran i hemmet, JAG KRÄKS!!!!! Att vi inte bara kan hålla ordning som alla andra!!! Varför denna förbaskade röra??? Det gör att jag mår skit, men trots det kan jag inte förmå mig att städa vackert varje dag. Suck.....


Bild lånad av: http://threeofakind.blogg.se

Semesterkilo!

Jaja.... fått en extra bilring under sommareckorna. Va f*n gör de? Jag har njutit, jag har ätit och druckit upp de 1,8 kg jag gått upp och jag ångrar inte det ett dugg! Nu är det nya tag och dags att börja kämpa igen. På något sätt så känner jag mig mer lugn inför vägandet etc. Jag är väldigt nöjd med min 10 kg och målsättningen är att stanna där...

Så nu ska vi va duktiga igen!


Härligt att barn och djur leker med varand...

mms_img39428 (MMS)

Härligt att barn och djur leker med varandra men måste dom göra det ute på vägarna? Det kan jag tycka är jävligt dumt att låta dom göra det...


Min hjärna skriker!!!

Vad jobbig det är för en sån typ som mig att inte ha kontroll! Jag känner mig förvirrad inför det här med att läsa, jag tror egentligen att det handlar om att jag är livrädd för förändringen! Det är mkt som snurrar i knoppen på denna känsliga hormonkärring... När ska Mira börja på dagis, hur ska jag klara att läsa, kommer Fredrik att få ett heltidsjobb, hur ska det gå för de stora barnen i sina nya klasser, hur blir det på jobbet när jag kommer tillbaka, hur ska jag hinna med allt här hemma, ska vi köpa ny husvagn eller inte... SNACKA OM RÖRA!

Seperationsågest, dödsångest och åldersnojja.. Mitt liv är hårt....


Lillan och jag tidigt i sommras.. inte en tanke på dagis fanns då..


Vad ska du bli när du blir stor?

Jag har ingen aning! Jag har inte hittat min plats riktigt. Jag vet inte vad jag bör jobba med ordentligt. Jag vill ha ett jobb där jag känner att DET ÄR DETTA JAG SKA GÖRA RESTEN AV MITT LIV!

Det finns många saker som jag tycker hade varit skoj

Frisör
Florist
Företagare (egen butik)
Författare
Chef
Coach
Föreläsare

Ja, många F blev det ser jag! F som i Fredrik ;) Men jag vet inte vad som är rätt för mig. Jag vet att jag vill arbeta med människor, något kreativt och ngt som inte är samma sak varje dag. Jag trivs bra på mitt jobb jag har idag men jag vet inte om det är rätt för mig. Så när jag är beredd att lämna Anoto för pensionen kommer jag väl på vad det är jag ska göra. Då ska jag förverkliga mina drömmar!

Just nu är det väl ångesten över att börja lämna Mira på dagis. JAG VILL INTE!!!! Denna lilla gudomliga varelse vill jag ha hemma hos mig så länge det bara går, helst hela livet (stackars barn....)




Döden

Nu kom tankarna igen efter att min mammas kusin dött. Ska jag bara försvinna sådär bara? Ska jag bara dö och bara vara borta från allas liv? Hur ska jag klara av att bli lämnad av folk jag älskar? Jag tror att; I´m loosing it.... Helt förskräckt för alla dödligheter! Jag kan inte se en film där ngn blir det minsta lilla skadad för då mår jag illa! stackars Fredrik som gillar all film, men han får väl allt ta och titta utan mig.

Sluta dumma hjärna att grubbla så förbannat mkt! Det är faktiskt jobbigt för en som mig med kontrollbehov att behöva dö, för jag vet ju inte när och hur och kommer väl aldrig till att få veta exakt heller.


Jag fick glada nyheter när jag kom hem från semestern i alla fall! Jag har kommit in på en utbildning i Malmö på halvfart, Kompetensutveckling av personal på 60 p. Det är läskigt att börja plugga men jag tror att det är bra för mig. Jag ska kunna arbeta samtidigt som jag pluggar denna utbildningen så ekonomiskt blir det ingen katastrof. sen blir det ju lite arbetsrätt med i höst, jag har kommit in på två olika och får nog bestämma mig för vilken av dom jag ska rikta in mig på. Usch vad jag gör saker...


Hemåt! Som sonen säger "Vi är snart i Sver...

mms_img45783 (MMS)

Hemåt! Som sonen säger "Vi är snart i Sverige." Jaha det var dessa två veckor. Nu är det bara ett år till nästa års semester. Sammanfattningsvis så har det varit himmel och helvete. Jag började tjuta innan idag och vet inte riktigt varför. Panik för att allvaret börjar igen, att inte få se sin arbetsnarkoman till sambo så mkt som jag vill? Att barnen sitter inne på sina rum och bara kommer ut för att man tvingar dom? Eller tjöt jag för att mina förväntningar var för höga på semestern? Ja det finns säkert många anledningar, men en sak kände jag med säkerhet, att åka på campingsemester är inte semester för mig som mamma. Jag har varit uppe tidigast av alla varje dag och dukat fram frukost. Det har varit mitt eget val för att jag har velat att familjen skulle ha det bra. Men jag själv då? Dumma kossa, du är inte någon moder Theresa! Så jag hoppas få en morgon och lata mig på och att frukosten är framdukad. Men oj, jag glömde en sak, sambon jobbar så det är kört. Nä jag tjuter väl lite till då...


Ännu en härlig dag med sol. Nu börjar ånge...

mms_img45782 (MMS)

Ännu en härlig dag med sol. Nu börjar ångesten.. Dags att åka hem. Trots mitt fruktansvärda gnällande som värsta pmskossan om väder, toaletter och annat har jag njutit. Det är väl aldrig riktigt semester när man är mamma. Man axlar ett stort ansvar (tror att hela världen rasar om vi inte har koll) att alla ska ha det bra. Varför har jag inte samma förmåga som min kära sambo att bara släppa kontrollen för en stund.? Han är mästare på det men jag är ingen bra elev. Ett stort IG där helt enkelt. Men det ska bli förbannat skönt att slippa ta på sig kläder mitt i natten för att kunna gå och kissa. Det ska bli skönt att gå och lägga sig utan att behöva plocka undan tv:n och bädda för natten. Allt har sin charm och jag är övertygad om att jag bloggar från en ny camping nästa år. Borta bra men hemma bäst :-)


Jag tar plats och vägrar flytta mig. Äntli...

mms_img10236 (MMS)

Jag tar plats och vägrar flytta mig. Äntligen får vi se solen och det har varit så synd om stackars lilla bleka mig. Jag har hatat er där hemma för att ni haft fint väder men idag är ni förlåtna. Känns jävligt ruttet att varit här snart två veckor och haft två dagar med solsken. Nu glömmer vi det och dyker ner i pocketbokens värld.


TACK CAROLINE!

Jag blev så glad på Facebook idag! Kolla in vilken fin komplimang jag fick;

Caroline: Jag bara älskar din blogg, Malin!!! Den är så härligt ärlig och befriande ♥ Kram


Det är precis så jag vill att ni ska läsa den, ta den som den är och njut eller hata skiten! Jag skriver för att det är förbannat skoj och att jag är lite egotrippad, jag inbillar mig att andra är intresserade av mig och mina knäppa
tankar. Jag har alltid ett behov av att finnas och ta plats, och därför är en egoblogg fantastisk, ingen kan komma och avbryta mig ;)
Så PUSS Caroline!!!! Hoppas att du fortsätter läsa och säger till om bloggen börjar spåra ut!

Primitivt levande är inte min grej.,.. Vet...

mms_img20372 (MMS)

Primitivt levande är inte min grej.,.. Vet inte vad jag tycker om det här med att leva i foppa tofflor och mysbrallor. Att dela toa med alla andra och se när folket kommer och ska parkera sina husvagnar hur gamarna glor för att se hur det går och så att dom inte ställer sig för nära någon annans husvagn. Då är dom snabba med att kommentera och gnälla. Här ska alla vara likadana, (i foppa tofflor och mysbyxor). Man diskar nästan i knät på varandra och duschar i grannens tvålskum. Men... Det är en frihetskänsla och verkligen ett sätt att tvinga sig att bara vara. Jag har inte sminkat mig på 10 dagar och inte klätt mig mer än i sköna kläder som sitter löst runt midjan. Jag är tvingad att verkligen ta det lugnt för det finns inget man måste göra. Detta livet passar inte mig men är bra för mig. Lugn och ro i själen är exakt denne prestationskvinna behöver. I två veckor har min cykel stått olåst utanför husvagnen men ingen har rört den, i tvättstugan står strykjärn och ingen stjäler den. Med andra ord, campare är ett ärligt folk! Dom vet skillnaden på ditt och mitt. Det är man inte bortskämd med i dagens samhälle.


Hur kan man komma på en sådan sak? Att smy...

mms_img69868 (MMS)

Hur kan man komma på en sådan sak? Att smycka en lyktstolpe? Kan inte säga mer än att jag verkligen tyckte om de.


Trivs med livet! Kan man göra annat när ma...

mms_img61148 (MMS)

Trivs med livet! Kan man göra annat när man är vid en såhär vacker plats. Havet, sanden och ljumma kvällar. Och att få vara med de finaste jag har, barnen och mannen i mitt liv. Jag fick nästan ångest när jag insåg att om en vecka är vi hemma igen. Då är det dags för jobb för Fredrik, städning och trädgårdsslit. Nu ska jag ta tillvara på våra viktiga dagar tillsammans och skita i att det är lite smågnabb mellan barnen. Vi har varandra och mår bra. LYCKA och KÄRLEK


Röd om näsan och varm om bröstet

mms_img61147 (MMS)

Röd om näsan och varm om bröstet. Jag vet inte om det är vinet eller solen. Men skit samma för det är lika gott båda två. Jag är helt inne i boken jag gjorde reklam för. Hon skriver som en gudinna. Jag önskar att jag hade hennes förmåga att förtrolla med ord. Jag har alltid tyckt om att skriva och min önskan att författa barnböcker finns kvar. Det sista sista som dör är hoppet.


RSS 2.0