Hata EGO brudar!!!

Alltså, jag kommer tillbaka för att få kräka lite.... Jag kan fan inte va tyst!

Vad har hänt med Petra Mede??????? Jag gillade inte henne innan men höjde henne till skyarna efter förra melodifestivalen. Men nu j*vlar är det katastrof att dom låter henne ha en hel timme på Tv i ett ego-program! Och jisses, vad har hänt med Andreas Lundstedt???? Hur kan han ställa upp på detta??
Jag tycker det programmet är direkt pinsamt och undrar hur kändisarna kan ställa upp och va med där!!!

Nä fy sjuttsingen,... Hur kan hon få så stor plats?????? PINSAMT!


Lägg ett bud!!

Nu är huset som det ska! Städat, alla saker på sin plats och tomt i tvätthögen (nästan).. Nu har det varit i det skícket sedan torsdag. Hur länge tror ni det håller? Ge mig ett bud så ska jag rapportera varje dag (en bra utmaning för min del)!

Idag har jag varit förbannat trött, sambon tror att det är för att jag slappnar av när han kommit hem, det kan mkt väl vara så. Vi var ute en runda och hälsade på ankorna, min sambo tror att han kan uppfostra dom, hahaha, han pratade med dom om hur dom skulle uppföra sig för att få mat.... Vågar inte gå dit med honom fler ggr!!


Desperat!!!

Ja det är rätt ordet för mig idag! DESPERAT HUSFRU! Jag har ett behov av ngt gott och mat överhuvudtaget!!! I brist på points och motionsbonus så hitta jag på ett recept jag ALDRIG skulle tänka mig om det inte var panik på sötsugsfronten...

Jag skalade och skivade äpplen, tog över en MASSA "låtsas" socker och kanel, in i micron tills det var riktigt äpplekakemjukt. Det blev toppen för en knäppgök som mig!

Och jag är desperat efter en annan sak, ÄLSKLINGEN!!! Han har varit borta sen i fredags morse, synd om mig mest i hela världen!
 Eller blir det mest synd om honom som kommer hem till en kelsjuk desperat husfru som inte kommer att låta honom vara ;)


Alla mammors dag, eller barnens?

Idag är det alla mammors dag. Jag är lite emot en sådan här specialdag för oss, jag kan ju tycka att man redan fått den bästa gåvan man kan få, barnen! Jag tycker däremot att det är en härlig dag för barnen, att dom får visa oss sin uppskattning. En liten teckning eller frukost på sängen så är dagen räddad!

Jag blev uppvaktad av barnen med frukost på sängen och fick en ursnygg jeansjacka!!! Har letat efter en jättelänge men nu var det Cornelia som hittade en fin en. Tur att hon har så god smak ;), hon vill kanske att jag blir lite poppigar hihi
Nu ska vi till min mamma, världens bästaste för mig!Fasta tuttar och orörlig rumpa

Idag har det varit full rulle i detta hus. Det har verkligen varit barnens dag, men i morgon är det MIN dag!

Vi var på fotbollsmatch, i stan och handla avslutningskläder till barnen, och på kvällen fick jag stå i entrén på Dansbandsgalan. Och det måste jag säga, jisses vad skoj! Jag fick träffa flera "gamla" bekantskaper och inte en enda var nykter ;)

Jag måste avslöja, det är inte roligt att ha ålderskris, för det har jag! Och jag märkte det så tydligt i kväll, jag blev nästan avundsjuk och småhatade alla små snygga 20-åriga tjejer med fasta tuttar och en rumpa som inte skakar i 10 minuter efter att man rört sig lite. Jag vill också va ung, grön och alldeles alldeles åååååå...
Nu är jag lite "dubbelmoralisk" för jag vill fortfarande ha det livet jag har med barnen, Fredrik, hus och så, men jag vill ha det som 20 åring. Det kan man inte va? För den erfarenhet jag har fått de senaste åren har gjort att jag njuter av det livet jag lever. Det är nog mest utseendet och att ha tiden framför sig som jag vill ha! Patetisk är mitt namn.....


Gammal vänskap rostar aldrig!

Igår var det en härlig dag, så härlig så att det kändes underbart att jag gick och la mig utan att skriva i bloggen. För det betyder att jag hade så mkt annat trevligt att sysselsätta mig med!

Jag hade inredningspartyt igår, superfina saker som vanligt! Det är prisvänligt och snyggt. Jag handlade inte så mkt men det blev två stora kronor och lyktor.

Det bästa med hela dagen/kvällen var att Tessan kom! Hon kom instormandes med en krullig Olle och pratglad Thea. Hela hemmet förvandlas till en varm tillställning när Tessan uppenbarar sig. Det första hon gör när hon kommer hit är att tända det stora ljuset på mitt köksbord, så nu är Jag här!
Sen pratar vi, skrattar och gråter tillsammans! Tiden räcker aldrig till tyvärr men jag ska snart hemsöka hennes familj över en helg i Båstad.

Jag blir så glad när jag tänker på mina vänner, Ni är inte många, men er jag har (Ni vet vem ni är) finns alltid där för mig! Jag har inte alltid varit den bästa vännen utan haft mina ego perioder då inget har passat mig (inte ens mig själv) men när jag mått bättre så... då har Ni varit där! DET ÄR VÄNSKAP!!!

Tessan
, dig har jag lekt med, hjulat , raggat hockeygrabbar och haft mina bästa tonårsår med! Nu får jag även uppleva ett vuxenliv med dig, vilken tur att vi hitta tillbaka!
Veronica, dig har jag gått i gymnasiet med, gråtit floder när dumma pojkar varit i farten, haft dig som tärna och ja, jag vet inte allt
Zara, dig har jag haft det bästa stödet av i min jobbiga skilsmässa! Och i en jobbig graviditet, men vi har även druckit oss fulla framför datorn och dansat tills du somnat på soffan ;)

Ja det är några namn.. men det finns såklart fler, för alla ni som jag omger mig med är viktiga för mig på ngt sätt och ni har satt djupa spår och präglat mig till den jag är i dag. man väljer sina vänner och kompisar och jag anser mig ha tur!

Men det finns en vän som ingen kan slå. Han finns där dag och natt, står ut med mina hormonsvängningar, tjat och till och med mina fisar, det är inte illa!! Fredrik, du är min bästis av bästisar!!! Tyvärr är du iväg hela helgen på tävling och det blir fruktansvärt tomt utan dig min raring!


SATC Galapremiär

Härligt och ljuvligt att spendera en kväll med dottern i balettklänning á Carrie, och syrran Milla var med enligt traditionerna. Fint väder var det med!  Filmen var jättebra, lite mer vuxen än ettan. Såklart var det mkt skämt och nakna killar i filmen men då blundade jag det hårdaste jag kunde.
Innan filmen var det modeuppvisning, tilltug och röda matan.Stora sessan och jag!

Ett stort tack för alla era komplimanger, men tjejer ni kan med, tro inget annat!!!
Nu ska jag inte sitta här mer för min sambo åker på fredag och vi har ingen ensamtid på länge, så jag skiter i er ;)


Grattis, du har gått ner 10%HÄRLIGT!!! 1 kg till Ullared ;)


"Tjockismöte"

Ja, så sa han, sambon.. GRRRRR men han sa det ganska gulligt faktiskt så jag kunde inte bli arg, jag låtsades en stund bara. Det är ju faktiskt så att vi som går till viktväktarna går ju dit för att vi känner oss som tjockisar eller är rädda för att bli det igen. Så darling, du är förlåten.

Hur känns det nu då? Har inte haft ngn motivation direkt och maten har jag väl skött ganska så okej. Jag har tyvärr varit jättehungrig denna veckan men det kan vara att jag dricker för lite.

Så läsare, håll tummarna!

När vet man att det är nog?

Det dyker upp funderingar och tankar om vilka val jag har gjort i mitt liv.

När vet man att man fått nog?
När vet man att det är dags att släppa taget?
När vet man att det man gör blir/är rätt?

Det kan ingen svara på
! Det är en känsla i magen som man måste lita på. Jag menar i situationer att sluta upp med ett "beroende" som rökning, stoppa munnen full med skit, skiljas, sluta acceptera vänner som äter upp en och sluta på en arbetsplats. Det finns många exempel på saker man måste "sluta med".

Många har frågat mig hur jag  kom fram till att jag skulle skiljas, sluta röka eller börja tänka på vad jag äter (m.a.o banta).
Jag har bara ett svar: Jag ville inte mer! Jag ville inte skada mig själv mer! Det bara kom en dag i alla tre situationerna då hela jag var ett enda stort; NU ÄR DET NOG! Ingen sa till mig att jag skulle, det kom från mig själv och det är det bästa som hänt mig. Jag tog kontroll över mitt liv, ingen annan har bestämt åt mig så därför kan jag leva med mitt beslut. Och har jag viljan så kan jag!

Så vill du, så kan du! Låt ingen annan berätta vad du ska göra för val i livet, känn i magen. Och en dag så kommer du dit när det blir självklarhet för dig. Ta inga beslut när du mår som sämst för det blir inga bra beslut, ta dom när du är i balans med dig själv så mkt det går.

Jag har en vän som går igenom en livskris just nu och jag vill bara krama om henne och säga att allt blir bra! Men hur kan jag veta det och hur kan jag lova henne det? För min del blev det jättebra, och jag hoppas att min vän får vara med om den lycka jag känner idag. Jag har haft tur med världens bästa sambo, familj och vänner som stöttat mig. Och du vännen, jag finns här för dig!!


Onödigt vetande om mig

Info om mig och mitt liv i alfabetisk ordning:


A
lldeles för stressad och stirrig när jag ska passa en tid. Näst intill hysterisk..

Barnen betyder mest världen för mig

Citroner vägrar jag att äta, om det inte är till tequila förstås

Dagligen kollar jag min mail och tar mina tabletter för struma

Egentligen är jag sur för att jag måste bli gammal

Fredrik, mitt livs kärlek! Finns inte ord.... Du vet....

Gaser i magen kan förekomma...

Hunden jag hade när jag va liten hette Fabian och var en tibetansk terrier

Ingen är så klumpig som jag

Jag är jätteblyg i nya sällskap fast ingen tror det om mig

Kan jag slippa städa så gör jag det

Lingon...mmm... till allt!

Många trodde nog att jag skulle skriva mitt namn här, icke som nicke...

Några har sårat mig när jag var liten genom att mobba mig för att jag har stora ögon

Ooooooo vad gott det är med chokladglass!

Pappa och mamma är underbara, de bästa föräldrarna man kan ha

Que Manuel serien hatade jag när jag såg den i unga år

Roliga timmen var det bästa ämnet i skolan och jag var alltid snabb med att anmäla mig för att hålla i den.

Sååååå gott med godis

Tv serier är min favorit sysselsättning när jag är ensam hemma. Greys Anathomy är det som jag följer slaviskt

Utan mat blir jag tjurig, jag är som Skalman, jag vill äta när klockan blir 12

Vig i kroppen var jag när jag tävlade i gymnastik och dansade 6 dagar i veckan

Xtas tycker jag kan vara kul ;)

Yrselattacker kan jag vara med om när jag är ute och dansar ibland och druckit för mkt

Zoo är inget jag uppskattar

Ångesten kan komma när jag inte mår bra

Älskar att älska

Övrigt om mig som ni vill veta får ni fråga om =)


Nu blev det lite bättre!

Jag har fått så fina kommentarer!!! Jag kan inte lägga in alla, men ger er härliga exempel! Mitt i mitt depphumör fick jag underbar uppbackning, precis vad jag behövde!!Tack Petra för dina:
"Din blogg är underbart härlig att läsa. Jag kommenterar ibland och inte ibland. De gånger jag inte gör det handlar det ofta om att jag inte hinner....men vill ändå snabbt in och se vad min favoritbloggare har hittat på att skriva om."

"You go girl! SKulle behövas en personal shopper. Jag blir så trött när jag ska handla så jag måste fika så ofta. En trist ond cirkel....köper lite kläder ,fikar massor , blir tjockare, måste handla rymligare kläder, fikar, blir tjockare.......Hahahaha tror du e min idol. Du bantar och unnar dig MASSOR av kläder, Jag ska tillbe dig! Hihihihihi KRAM"Och Helen, du är mig trogen!! TACK!!:

"Jag skulle helt egoistiskt tycka att det var trist om du slutade blogga.Men det är nog lite jobbigt att ha två bloggar- det hade aldrig jag pallat."skitsöndag och på ett j*kla humör

Trist tråkigt och grått inlägg precis som mina tankar idag, känner mig så fet och äcklig idag så det inte är klokt, uppgiven och omotiverad och jag vill bara ÄTA!!!!!! Deppigt!Är tjurig... förlåt.. En sak jag tänker mkt på idag är att jag är trött på att blogga för min dotters skull, jag skriver varje dag men får liksom ingen respons. Ska jag skita i det då? Eller stänger jag kanske ner bloggen och skriver till Mira själv direkt. Hur mkt ska man lägga ner tid för andras skull när det inte känns som att det uppskattas?

I natt var det en hemsk natt! Jag vaknade av att det var någon/något i rummet bredvid, jag trodde att jag skulle sluta andas! Tankar som slog mig var ; Shit måste klä på mig kan inte visa mig i trosor för ngn; Har jag säkerhetskopia på min dator? m.m... Jisses vad jag hann fundera mkt! Till slut fick jag väckt Fredrik, jag vågade inte prata för högt för då skulle "dom" höra att jag var vaken, vågade knappt andas ju!
När vi smög upp såg vi ingen men sen förstod jag, KATTSKRÄLLET!! Grynet hade fångat en mus som den lekte med, ajabaja inte leka med maten! Suck.. efter det kunde jag inte somna om och mira vaknade halv 7. Jaha... blir deppig av sömnbrist och superotrevlig. Stackars oskyldiga familj som får leva med mig dessa monsterdagar

 Likt mig med stora ögon och "gravidmage"Svårt att hitta tillbaka

Idag vill jag göra mig lite fin bara "för att" liksom. Det finns väl ingen speciel anledning mer än att jag behöver göra det för min egen skull. Det är så svårt när man bara släpper taget om sig själv, glömmer bort vem man är!
För ngn vecka sedan kände jag mig gammal, som en tant! När jag tittade mig själv i spegeln så var det inte jag mer! Jag har för det mesta de senaste fem åren brytt mig om kläder och så men jag glömde bort det när jag blev gravid.
Men idag så, lite smink på ögonen och lite högre klackar gjorde susen!

Vi var på Cheerleading uppvisning och dom tjejerna är unga snygga och käcka, GO COBRAS!!! Det sprätter i hela min kropp när jag ser dom "dansa", Jag vill med!!! Mina barn höll på att dö av skratt när jag hjulade (kröp enligt dom...) i trädgården i kväll. Jisses vad läskigt det var och jag som har tävlat i gympa!


Sötaste Cornelia som var JÄTTEDUKTIG!!! (Hon måste tro det själv med bara)
Lilla prinsessan fick åsså va med!


Nu börjar paniken komma....

...den välkända städpaniken! Jag har varit på ett sjuhelsikes humör idag för att hemmet har grott igen utan att jag ens hunnit med att se det. Och varför i hel*ete ska man behöva starta städningen med att plocka plocka plocka plocka alltid???
Nästa vecka är en ångestvecka med för mkt att göra, inredningsparty, premiär, Tessan kommer, Dansbandsgalan och info inför denna. Ja det är SUPER trevliga saker alltihopa men jag får ju panik för att jag har massa att fixa för att känna mig nöjd. Plantera blommor och måla och pyssla och städa garderober. Man vet ju aldrig vem som tittar.... Är jag dum i huvet? JA!

Jag har i alla fall tur med en sak, en sambo som mer än gärna lagar mat. Idag fick jag heta räkor i pitabröd med kokosmjölksås. MUMS!!!


HUR VILL NI HA DET?

Nu är ni många som skriver kommentarer, TACK♥! Det är superroligt att se att det blir fler och fler och att ni är så engagerade och positiva! Så nu undrar jag:

HUR VILL NI ERA SVAR PÅ ERA KOMMENTARER?

1.
Svar i eran egen blogg?
2. Svar efter er kommentar?
3. Svar som ett inlägg?
4. Svar i ett mail?

Jag förstår problemet för er som inte har ngn egen blogg, till er säger jag bara, BÖRJA BLOGGA!Jag ger sambon stryk!

Inte riktigt kanske men jag slår så hårt jag kan med boxningshandskar! Han är en liten lort på nästan två meter så jag klår honom lätt. Det är otroligt jobbigt och jag känner hur man jobbar massor med magen. Detta ska vi göra en liten stund varje dag nu har vi lovat varandra! Jag är extremt bortskämd med att ha en sambo som stöttar mig till 100% både med mat och träning.

 


Sambon har köpt in "leksaker"

Jag har varit otroligt duktig idag, en 9-håls runda golf och en promenad på 30 minuter och sen ikväll lite boxning. Gud vad smal jag blev ;). Jag var en runda i Malmö och hälsade på MysEllen! Och jag har hunnit vila på soffan.

Ett STORT tack till er alla för komplimangerna om mitt hår! Min högsta önskan är att ha raaaakt lååååångt och glaaaansigt hår.. men man får ju inte allt man vill ha här i livet.Snyggast.se

ÄNTLIGEN fick jag fixat till mitt hår, tusen tack Fridha!!!! Jag känner mig snygg sexig och upptagen! Det var 10 månader sen jag fixade risbusken... Fridha var chockad över mängden hår, det tog henne två timmar för att sätta slingor i hela håret. Men nu är jag sommarblond och fin. Lite av de röda slingorna syns fortfarande.

Jag har varit ute en lång runda idag och det var så himla skönt ute! Jag fick lite dåligt samvete för jag har så mkt att göra hemma. Nästa vecka är det inredningsparty och fint besök så jag känner att jag vill fixa en massa... Får väl göra en lista.

Tråkig bloggare idag men jag orkar inte... flåt...
Nergång!

Det blev inte ett super minus, men det blev ett minus =) -0,3 kg! Jag är faktiskt nöjd med tanke på att jag inte kunnat påverka min mat på ett par dagar. Det är bara att kämpa vidare! Men alltså, 9 cm i midjan, det klagar vi inte på!

2,2 kg till Ullared!!!


Har tvingat sambon att spika...


Idag så fick jag för mig att jag ska plantera om mina orkideer och då måste man ju ha ett planteringsbord, eller hur!!! Så sambon var som vanligt snäll och körde ner och handlade grejjer till att snickra ihop ett! Lite kvar men det ser himlans bra ut! Nu hoppas jag att han är lika lättövertalad att spika ihop en tallrikshylla, vad tror ni?

 Lånad bild från http://lillaflisans.blogspot.com
Jag har inte tänkt ha tallrikar i min utan Miras böcker. Ska flirta lite med raringen i kväll och ge honom massage så kanske det går ;)


Slav under kaffet!

Igår kväll började paniken inombords, kaffet var slut! Och jag som alltid ser till att ha flera extra paket hemma för att det aboslut inte ska ske! Kaffet är det första jag fixar på morgonen och kommer inte igång förräns det har lagt sig i magen.
Jag dricker inte mkt kaffe men måste ha mina doser vid speciella klockslag! Och njuter av det gör jag inte, jag häller ner det som att det är ett glas vatten. Och det är inte det äckliga blaskiga kaffet Gevalia utan det är rediga grejjer som Skånerost!

Laster, laster laster...

Så ni som läst innan, nu börjar ni se vem jag verkligen är:

Rynkig
Sporthatare
Kontrollfreak
Tjock
Beroende
Slarvig
Prestationsångest

Viktväktare
Shopaholic

Vi kan ju ändra orden så att dom blir positiva istället och låter mkt bättre:

Erfaren
Musikälskande
Ordningsam
Mkt kvinna
Livsnjutare
Prioriterar det jag tycker om 
Aktiv
Målmedveten
Rik (????)
Förälskad                       
 


Jag fick en uppenbarelse!!

Glömde ju skriva en fantastisk sak!

När vi var ute och gick så tog jag upp min pluttbebis på 7,5 kg och skulle bära henne en bit. Fattar ni, JAG TYCKTE MIRA VAR TUNG! Och det är just den vikten jag blivit av med, 7,5 kg! Jag blev så lycklig och log med hela ansiktet! Vilken härlig känsla!!! Det är så man får en ordentlig uppfattning om vad det är som har hänt med ens kropp.


Tänk att denna tjejen väger lika mkt som jag gått ner i vikt!
I AM HAPPY!


Ny besökare! VÄLKOMMEN!

Åh en ny prenumerant, very welcome! Man undrar ju nästan varför ngn vill läsa mitt elände! Men det är skoj att jag roar några. Igår var det rekord i besökarantalet, 37 st, kul men lite läskigt ;)

Jag tycker att Bloglovin är så himla smidigt! Jag får ett mail varje dag där det står vilka bloggar som uppdaterats, så klickar man på där så får man upp bloggen och det nya inlägget, SMIDIGT!
Nu följer jag ju en hel del bloggar så det underlättar. Det är inte alls svårt att fixa det, bara att klicka på min bloglovin knapp på vänster sida och sen anmäla sig. Lätt som en plätt! Och jag tycker det är skönt att slippa gå in på varje blogg för att se om ngt hänt, lat som jag är...

Idag har jag varit ute en runda med min underbaring och njöt i fulla drag. Fick en känsla av att vilja springa men den slog jag snabbt ifrån mig, huuu... mådde illa när jag kom på mig själv och vilka tankar jag fick!!!

"I morgon är den lates motto"


Är vågen sönder???

Jag har varit borta i ett par dagar och inte kontrollerat maten ngt vidare. Jag förväntar mig absolut att det står att jag MINST gått upp 100kg när jag ska kolla hemma. Så med ångest och magont ställer jag mig där, andas djupt, blundar och sneglar med ena ögat -1 kg!!!

Vågen kan inte fungera!! Det är helt omöjligt ju!

Men men jag sprang i backarna i Finspång så jag fick ont i baken så det är kanske dit vi måste flytta för att jag ska nå mitt mål till en smal snygg och attraktiv kvinna (i mina egna ögon)!

Tror att jag har behov av att ta på mig min tröja jag köpte i helgen...


Mitt liv rasar!

Min älskade kamera är sönder!! (Rättare sagt sambons kamera, men allt hans är väl mitt????)
Hur ska jag kunna ta fina bilder till er nu då? Jag är precis som alla fjortisar beroende av att ta kort på allt, och jag tycker att det är så roligt! Ni får nöja er med lite trista vanliga fotobilder!

I allafall så har jag pysslat färdigt Miras bokstäver nu! Jag är väl ganska så nöjd =).
 Köpte bokstäver på Panduro Klister, färg. pensel och designark
 
Jag målade bokstäverna i rosa och rött
 
Klädde framsidan med designarket

Och pysslade på varje bokstav (klicka för större bilder):
 

Visst är jag värd alla kläder????

Samvetet gnager.. jisses vad mkt kläder jag hittade i Norpan!! Jag skulle kunna handla mkt mer men det tog stop i rättan tid. Det är till viss del Fredriks fel eftersom han sa att jag fick handla och kom försent och hämtade mig!!
Men tjejer, hur ofta unnar vi mammor oss ngt? Och hur ofta hittar vi faktiskt ngt vi vill ha?
Det var så roligt att handla med sin 15 åring som säger till en, Nä mamma den ska du INTE ha! Den ser tantig ut! =)Inköpt;
Vero Moda: 
1 lång grå kofta
1 syrenlila topp
HM:
Svarta byxor (dottern dog när jag handlade på ungdomsavd....)
3 linnen
1 lång svart tröja
1 turkos tröja
Ginatricot:
1 tunika
New Yorker:
1 lång svart kofta
1 t-shirt (står faktiskt "Love your self" på den!!)
1 grå tröja
1 svart klännning

JAG ÄR KÄR I MINA FINA KLÄDER!!!! Och jag skulle kunna handla mkt mer men men... vi behöver mat med! Jag tycker att man ska unna sig för att orka med att "banta". Det är ju roligt att handla när man känner sig finare.


Bilen var full men plånboken tom på vägen hem!

Äntligen hemma efter ett par dagar i Norrköping. Jag blir alltid fattig när jag är där för då springer vi i stan och jag har ju mina favorit affärer...
Vi fick iofs ett litet tillskott i kassan av sambons mamma så det känns inte så hemskt, men visst får man alltid dåligt samvete när man handlar saker!Och för att det inte ska verka som att jag handlat alldeles för mkt tar jag kläderna i ett eget inlägg.. Smart va?
Idag ska jag börja fixa med Miras bokstäver som jag köpte där uppe med.

Ont i r*ven...

Hur kan det vara möjligt att få så ont i baken av en härlig promenad?? Jag sa iofs att det var skitjobbigt men att det var så pass kunde jag aldrig tro. Trots det var jag ute en runda idag med men inte lika långt.
Svårt med maten idag när det bjuds på hamburgare till lunch.

Jag har fått en ny orsak till motivation, är sjukt taggad att gå ner massor och f*n ta mig om jag inte lyckas med mitt mål!!! Delmålet nu är 3,5 kg till, sen Ullared!

Sitter här en fredag kväll med familjen och tittar på tre olika kanaler med sport... Känns som att jag kräks av leda snart...

Knäpp är vad jag är!

Prestationsångest, blääääää.... Jag vill bara kunna göra allt, ha tid med allt och faktiskt pengar till allt med. Idag har jag handlat på Panduro för att göra roliga/fina/underbara saker till Miras rum.Jag ska måla sidorna på bokstäverna och klistra på arken med fina färger på framsidan. Kan väl bli fint?

Sport är djävulens påfund!

Jaha här sitter vi med hela släkten och vad gör vi? Dom sitter och kollar hockey och jag sitter vid datorn. Jag är totalt ointresserad! Jag blir nästan förbannad när jag ser hur sport kan styra ens liv, men så kommer jag på en sak...

JAG ÄR LIKADAN MED MUSIK!
så nu är jag tyst.....


Idag har jag gått nästan en mil! Jag känner mig som en ny människa. Svettigt, äckligt och jobbigt men HÄRLIGT!
Tror ni alla pommes är borta nu?

TACK

♥ Tack för all peppning söta bloggvänner!!!!!
Jag är inte hemma i dag och kan inte gå in på alla era bloggar och tacka personligen, så ni får en mega puss här istället! Om ni ana hur viktigt just sånt här stöd är! Är jag duktig är ni minst sagt lika duktiga!!!


*svär åt Mackedonkan*

Hu, elände, vilken matdag... Mc:Donalds, kanelbulle och korv med bröd x2.... *suddar bort från hjärnan*
Måste berätta om vår fadäs på Mackedonkan, som vanligt på det stället vi handlar på var det en katastrofupplevelse! Vi fick skrika efter maten, igen, och be om saker som fattades. Det kan väl hända en gång, men nu var det för andra gången på kort tid. Dom klarar inte rikitgt av att det ska vara mjölkfritt för då tar det förbannat lång tid!! Som chefen på stället uttryckte sig "den vanliga maten prioriteras"
DÅ svartnade det för ögonen på Fredrik och det slutade med att vi fick allt gratis plus att vi fått 3 pommes, 2 påsar morötter och en läsk för mkt... Synd om dom...


List-mani = Kontrollbehov

Jag blir tokig på mig själv. Allt ska jag hålla reda på! Jag ska inte glömma ngt, helst inte mig själv i alla fall. Jag vaknar på nätterna med ett "Åh jag får inte glömma" sen kan jag inte somna om för att jag är rädd för att jag glömt ngt annat!

Så min räddning är LISTOR! Fredrik skrattar åt mig och min syster hånskrattar åt att jag är en "listare". Jag har listor för allt;

.. Långa projekt i huset
.. Korta projekt i huset
.. Saker som inte är klara
.. Ideér på vad jag vill (men inte lyckats få igenom)
.. Inköpslista
.. Städlista
.. Saker som ska handlas på Ullared
.. Saker som ska handlas till Husvagnen
.. Ofta en packlista
.. Och... en lista för att komma ihåg mina listor... nej det har jag inte men det skulle behövas!

Jag skriver en lista på vad som ska göras, vem som ska göra det och när, tror ni det hjälper??? Jag blir ju av med dom eller blir det kladdigt så får jag skriva ny! Och då blir jag rädd om jag glömt ngt som stod på förra listan :O

Finns ett ord för min "List-mani" KONTROLLBEHOV!


En hel Mira mindre!!

Tjohoooo lite fetare nu! Har gått ner -7,5 kg och är väldigt stolt. Jag trodde ju aldrig att jag skulle ha gått ner denna vecka faktiskt. Tjoheeeeej, fira med en påse chips kanske, det är jag väl värd ;)
Jag hade "bara" gått ner -0,6 kg men det efter att ha varit sjuk och haft en sjuk bebis med. Så nu applåderar jag för mig själv!!!

Rynkiga tanthänder!

Jag har tagit utmaningen och visar upp mina tanthänder för hela världen!
Två av mina bloggvänner Petra och Petra har gjort detsamma, vågar du?

 
Tyvärr inga fina naglar men det kan man inte ha som massageterapeut precis. Det finns i alla fall många som tycker att jag har världens skönaste händer ;)

Men jisses vad skoj! VÄLKOMNA!

Helt plötsligt så kom ni, 30 stycken underbaringar och hälsade på i min blogg! Och rekord i kommentarerna,
åtta st! Och faktiskt två nya följare VÄLKOMNA!
Hihi var det mina bekännelser som lockade hit er, och att ni fick erkänna era brister själv?
Jag fick ju fnatt och började springa rundor och plocka, för TÄNK OM ngn nu ska kolla om det jag skrver stämmer och kommer och tittar!!! SHIT!!

Det är härligt för en slarver som mig att få läsa om era andras brister, det är inte bara jag som inte orkar. Men dom där städade personerna, hur hinner dom? Hur orkar dom? Mina barn brukar fråga vem som ska komma när jag städar :O
Till mitt försvar ska jag säga att vi har inte skitigt utan bara en massa saker överallt. Och när jag ska städa får jag börja med att plocka undan och när det är klart är jag helt färdig! Men vi har ett öppet hem, mina barn får ta hem hur mkt kompisar dom vill och vi bjuder gärna in alla byns ungdomar- hellre att dom är i vårt stök än ute och ränner på byn. Och barnens kompisar trivs hos oss trots stöket!

Och allas kommentar, "Men Malin, Du har ju faktiskt en liten!"
Så va då? Jag vill ha det fint och städat ändå men har inte riktigt karaktären att välja bort det roliga jag gör istället!

Jag är mammaledig för att just vara mamma, inte för att städa!

 Min lilla underbara snorunge!
Ska jag inte leka med henne för att jag ska städa? ALDRIG!!


I vårt hem finns det alltid....

.. en tv som står på
.. 10 par skor i hallen
.. disk i diskhon
.. papper och reklam på köksbordet
.. tvätthögar (både rent och smutsigt)
.. obäddade sängar
.. nykokt kaffe
.. verktyg överallt
.. kläder på golvet i vårt sovrum
.. påsar med singelstrumpor som söker maka/make
.. dammsugare framme 8används inte ofta så jag fattar inte varför)
.. MASSA KÄRLEK OCH VÄRME!!!!!

Trots all röra och stök är vi lyckliga och har det otroligt bra. Det är bara jag som får tuppjuck över kaoset ibland. Jag får ont i magen när det ringer på dörren och ser snabbt omkring mig hur mkt grejjer det finns och försöker komma på ursäkter.

Men en sak, istället för att städa och plocka har jag umgåtts med dom som är viktigast för mig, FAMILJEN!

Hur har ni det hos er? Nu har jag erkänt, tyck inte mindre om mig för att jag är en slarver...


Vändbar sittdyna

Zara hade gjort så fin sittdyna efter mönster, det hade jag inte tålamod till eller ork så jag sydde ihop efter eget ögonmått istället.
Har en tjockare filt mellan tygen så det är riktigt mjukt och skönt när pluttan ligger/sitter i sin vagn. Kul att kunna variera färgen på sittplatsen =) och att skydda den mot kladd!

Tack för tipset Zara!


Skitmatsångest!


Mår inte bra i huvet idag.,. grubblar och svär för att jag inte kunnat vara duktig med maten och motionen. Jag väger mig tyvärr varje morgon och från igår morse till idag har jag gått upp ett kilo. Kul NOT!
Idag har jag ätit min points men det har inte varit några bra måltider. Men jag är så trött och sliten efter dessa sjukdagar så det får vara. Jag vet ju det men ändå så maler det på att man inte gjort vad man borde.
Det finns inget annat misslyckande
än att sluta försöka.
Elbert Hubbard


Kinamat och chips!

Lillan har varit gnällig och sjuk hela dagen så jag har mest suttit med henne i knäet. Så fort hon har slocknat har jag gjort det samma! Helt slut efter gårdagens och nattens övningar.

Eftersom det inte blev ngn mysmiddag för mig och F igår så fick vi mysa med alla barnen idag istället, så det blev att hämta Kina mat och lite chips. Igår när vi var på Macedonkan och jag fick ångest sa F en klok sak när jag beklagade mig över att vara tvungen att äta sånt skit, Men herregud är inte detta en krissituation? Någon gräns finns väl för viktväktandet. KLOK DU ÄR HJÄRTAT!! Så åt vi lite mer idag med...

Nu hoppas jag på ngn timmes sömn..

Puss

Kräk, b*js, ett barn vid motorvägen och mat på Mackedonkan.. blää

Orkar inte skriva men för er skull så...

Ingen sömn i natt heller på grund av min hosta, väckte hela familjen SORRY!!!!!!!!!!!!!!
Off till doktorn, utbuktning av trumhinnan och ett kilo skit i luftrören. Struma proverna var fin fina i alla fall!

Sen åkte vi till Malmö för att handla en grind till Mira, vi hann med allt annat men inte grinden...
Jag lämnade Gabriel till bussen för att han skulle till pappa men han ångrade sig efter några minuter och blev avsläppt innan motorvägen :O! På vägen dit (i 180 km/h) för att hämta honom kräkte Mira ner hela sig själv och hennes nya bilstol, TVÅ ggr...
Kom hem och ungen skrek i tre timmar, off till akuten med henne som var förstoppad igen...

Och vi som skulle ut och äta i kväll och bowla jag och min Fredrik..... Härligt med familjeliv. Nu ska jag försöka sova bort ångesten över att ha ätit på äckliga Mc: Donalds...

Sovsäck till lillan

Glömt att berätta att sambon va super snäll igår! Plutt vaknad halv 7, då klädde han på henne och gick ut en lång promenad för att jag skulle få sova!! Och med sig hem hade dom nybakade frallor!!!

Jag var hos Zara igår och hon inspirerade mig till att sy en "sovsäck" till Miras vagn. Lite för varmt med åkpåse i päls men för kallt för att inte ha ngt. Tack för hjälpen!!Kan dra åt den i mitten så att det blir som en "luva". MYS! Ångest av att sy i blixtlås, men så länge man inte tittar så ser de ok ut ;)


Aj som f*n!!

Jag lider, och stånkar och ojar mig, jag har nog öroninflammation och det gör så satans ont!! Jag tror nog att jag är smått döende :(

Idag fick jag till en god middag faktiskt.

Jag stekte lök, vitlök och bacon som jag lät rinna av från sitt fett. Sen tog jag och hällde på passerade tomater och lät koka med några lagerblad, muskotnöt, paprika, salt och peppar.
Under tiden kokade jag pasta Penne (men dom ska va lite al dente för att orka med en stund i ugnen) och gjorde en bechamelsås. Familjen fick en vanlig men jag gjorde en mjölkfri och lite smalare variant till mig.
Sen blandade jag pastan med tomatröran i en form, och över med ostsåsen och på med riven ost på toppen. Sätt in i ugnen tills det fått go brun färg.

MUMS!


Hate Biggest loooooser!!!

Men va f*n!!! Kollar man på det skitet så har en person gått ner 7 kg!!! PÅ EN VECKA! Och här har jag hållt på i all evighet för samma resultat!
Vår viktväktarcoach (eller vad man kallar henne) sa att dessa personer äter endast 1100 Kcal/ dag och tränar i sex timmar! Det är ju sjukt ju! Man kan ju inte leva så hela livet. Hur blir det när dom ska börja arbeta och hämta/lämna barn, städa och allt annat?

Jaja.. lite avundsjuka kan jag nog kalla det för, men jag har inte samma möjligheter som dom, men jag har inte heller samma övervikt.


Det ska jag börja en svensk version av programmet och jag hade inte tvekat att vara med, men jag hade aldrig klarat mig utan familjen!Vägning igen,...

Ingen motion på en vecka och ganska dålig koll på maten, men -0,4 kg! Jag kan inte mer än säga att jag är nöjd  -7 kg ju!!!

*Klappar på axeln och säger till mig själv att jag är skitbra!*

Jag kan inte mer än säga att jag har MASSOR jag vill göra och jag gör massor på hundra ställen just nu! Att jag inte kan sansa mig. Fatta att jag städat hela dagen  men det ser j*vlig*re ut än innan jag började. I morgon ska jag ta en paus från kaoset och unna mig en dag med Zara i Ystad, så pass er ni som är där, två yrväder är på stan!


Nu får ni skärpa er!

Jag skriver och skriver och ni läser och kommenterar! Och ni är många!

Så för guds skull, ZARA, HELEN, FREDRIK m.fl... Klicka på Bloglovinknappen på vänstersidan! Inte för att jag vill att det ska stå 100 eller 30 prenumeranter, utan för att det är roligare att skriva om man ser att det finns dom som följer bloggen.

Så... SKÄRP ER! Annars skriver jag kanske ALDRIG mer ;) (det hotet kan jag nog inte genomföra hihi)


Glömde.. Lasagne 6,5 p

Álltså min sambo (blivande man hihi) gjorde en FANTASTISK Lasagne idag, MJÖLKFRI och LITE POINTS!
Han skippade ostsåsen och gjorde en tomatsås med en massa mums i. Är ngn intresserad av receptet så skrik till!

Jag blev chockad när jag skrev in mina points i kväll och hade 10 över efter den underbara maten han gjort, så nu sitter jag och mumsar en onyttig macka!


Ny header!

Jag bugar och bockar för att jag fått låna en fin header av Jessika som är otroligt duktig på att fotografera och ger dessutom ut gratis designs för en nybörjare som mig. Nu ska jag bara komma på hur man kan göra den grå eller annan färg. Pust... Livet är hårt som bloggare!


Ett mål nått

Oj det trodde jag aldrig...

För 8 veckor sedan fick jag ett par byxor av min svägerska som jag överhuvudtaget inte kunde få runt magen.. Det fattades nog en dm eller så. Idag tänkt jag testa dom för att se om det var lite bättre, JAG KUNDE KNÄPPA!! Tjohooooo! Jaja, det hänger lite vackra valkar över linningen men vad gör det? Jag kan knäppa!!!

I Wikipedia står följande om fettvalkar:


Fettvalk

Från Wikipedia

En fettvalk är en utbuktning på huden som orsakats av extra mycket fett under huden. Dessa brukar vara extra tydliga på feta personer, särskilt kring hals, mage, armar och ben


Okej med andra ord är jag fet då ju? Men jag är jävligt lycklig för det!!
Härliga soliga söndag!

Vilket väder!!! Sol och varma vindar, man blir ju alldeles till sig!

Idag har vi pysslat i trädgården i flera timmar. Det är underbart att se hur grönt och fint det börjar bli och nu blommar Magnolia trädet! VACKERT!Idag har jag viktväktat bra, jag har lite ångest efter fredagens utsvävningar. Ja, jag vet jag är det efter varje helg men denna veckan har jag varit sjuk så det har inte blivit ngn form av motion alls. Och två dagar på kurs med god resaturang mat, ångest!

Matplaneringen för nästa vecka är klar, men den ska bara in på checklistan. Nu är det godnatt!


Flitiga kommenterare!!!

Jag har två följeslagare som hänger med mig i mina två bloggar hela tiden, Helen och Tina! TACK och det är underbart att läsa era kommentarer, det svåra är att inte kunna svara i "er blogg" eftersom ni inte har några. Därför kommer jag att svara i min blogg på inlägget ni skrivet i för jag vill ge er respons på era inlägg för dom betyder så mkt för mig!

Naturligtvis har jag fler som skriver och kommenterar PUSS PÅ ER MED, men ni har bloggar själv så för er del blir det svar i er egen blogg.

Jag har fått en ny prenumerant, JIPPIE hihi VÄLKOMMEN!


Kissade nästan på mig!!

Men herrejisses vad jag skrattade åt "Kvarteret Skatan". Jag blev alldeles svettig på ryggen och var tvungen att ta av mig tjocktröjan. Missade du det? Kolla här: http://svt.se/2.110795/kvarteret_skatan?lid=20100501&lpos=SVT1_0000_sitelink&from=tabla.

Det är ju det där med drömmar. Dom tar upp ämnet "I nöd och Lust". Kvinnans längtan efter att stå brud och mannens tankar som går ett steg längre. Jag har ju varit gift en gång tidigare, varför gå på det igen då när man "misslyckats"? Jo, av en enda enkel anledning,

                          Denna gången vill jag gifta mig av kärlek

Vi kan inte misslyckas Fredrik och jag, vi har en sådan respekt för varandra och  är lyhörda. Han är min bästa vän och han finns verkligen för mig till 100%. Visst kan vi gnabbas vi med, men det är inte dom stora bråken utan bara gnaffs om skitsaker (ja, jag erkänner, jag som är gnällig och en menskärring ibland!). Vi blir lika fort vänner igen eftersom Fredrik inte godtar att man bara skiter i det. Jag har fått lära mig att prata, att våga säga vad jag tycker och känner. Jag är inte rädd för att hamna i konflikt mer. Vet ni att när vi kör till hans familj 50 mil bort pratar vi HELA resan, om allt! Och det tar nästan 5 timmar! Varje dag han kör från jobbet eller till jobbet så pratar vi, och om vi inte kan prata så sms:ar vi. Ja vi är tokiga.. men kära♥

Nu ska jag krypa ner till min kärlek och berätta för honom att jag är nöjd med min lördag eftersom jag bara ätit god nyttig mat som han lagat och inte en massa skit som chips etc. Jag har varit duktig i dag! BRA MALIN! Heja Heja!!!
UNDERBART!


Andra bloggare

Jag blir så imponerad när jag ser andras bloggar, tankar, diskussioner och vettiga åsikter. Läser jag det märker jag ännu mer hur ytlig jag är och lever i en fantasivärld.

Jag skriver bara en massa blahablaha, bara roligt för mig själv att läsa. Men jag har en vän som skriver en fantastisk blogg, han är ung, men med starkare åsikter än alla de jag har haft i hela mitt liv. Robin, SKRIV DIN BOK! 

Jag vill också tycka, jag vill också skriva saker med mening. Nu tycker jag att jag ska skriva bättre!

RSS 2.0