Kassler med ris
Idag åt jag den jättegoda kassler med ris som finns på VV hemsidan. Alla i familjen tyckte att det smaka bra.
ProPoints™ värde: 12 Portioner: 1 Förberedelsetid: 10 min Tillagningstid: 10 min Svårighetsgrad: Lätt |
Saftig kassler när den är som bäst. Att den är enkel och snabb att fixa till gör den till en bra vardagsmiddag. |
Ingredienser
90 g Kassler fett bortskuret | |
1/2 st Lök | |
1 st Morot | |
100 g Champinjoner | |
1 dl Sockerärter | |
1 tsk Margarin flytande 80% | |
1/2 dl Köttbuljong | |
1/2 dl Matlagningsgrädde 7% | |
1 portion, tills du är mätt Ris kokt |
Instruktioner
- Strimla kassler, lök, morot och dela svampen.
- Stek kassler och grönsaker i margarin,
- häll på buljong och grädde.
- Krydda med salt och peppar.
- Låt det puttra samman ca 5 minuter. Servera med ris.
Kommentarer
Postat av: Helen
Åh...så god den verkar. Jag älskar kassler! Ska nog försöka göra den i veckan.
Postat av: Veronica
Fasiken så smart, det där med kvasten!!! Det måste jag prova imorgon!!! TACK!
Postat av: sara ♥
måste bara fråga… det där med points. min vän skulle åta typ 18 point/dag när hon var med. är inte 12 points för en rätt som ser supernyttig (och god) ut ganksa mkt?! eller räknar de på ett nytt sett nu?
Trackback