Jag sket i det idag...

Första gången jag inte gått och vägt mig, jag hade gjort det om vi varit hemma men inlägget innan berättar säkert för er vad jag gjorde istället. Enligt min våg hemma har jag inte gått upp i vikt i alla fall.

Nä nu är det skärpning!!!! MÅSTE


En underbar lunchsallad som sambon fixade till!! MUMS


Nu ska det bli ordning på skithuset!

Jag har inte lust att sitta där och glo och reta mig varenda gång! Så idag åkta jag till IKEA och inhandlade attiraljer till en billig förändring. Men typiskt nog kom jag hem med bebisblå luckor, grrrrr irriterande. Så tillbaka i morgon igen och byta. Så ngt resultat kan ni inte få men dock en före bild.


                                                              Huu vad läskigt!!!

Jag började även spackla uterummets "inneväggar" och spackla ett litet bord jag ska ha bredvid sängen istället för ett vanligt nattduksbord. Suck vad jag ska hålla på.... Idag var vi på Jysk, Babyland, Bahaus, Ikea, Biltema och jag lever...

 


Är ihop med en arbetsnarkoman!

Han är duktig min älskade sambo. Han jobbar och sliter och hjälper alla andra men glömmer fullständigt bort sig själv stackarn! Och han blir aldrig sur över mitt tjatande och gnällande.

Men det är lätt att bli sur emellanåt när man har en partner som tycker om att arbeta. Jag kan inte riktigt förstå honom, för så glad för att jobba är inte jag i alla fall! Jag gillar mina lediga kvällar och helger. Jag gillar min semester. Jag är lite avundsjuk på hans ork! Han är handikappad men gnäller aldrig! Ringer ngn så står han givakt och redo för tjänstgöring.

Det jag blir lite irriterad på är att där inte så ofta står ngn givakt för hans del.. Och han glömmer att jag fortfarande är nykär och vill ha honom hos mig dygnet runt helst. Så är han så taskig och åker till jobbet, fy honom! Han gör det för vår skull att vi ska ha det så bra som möjligt, men utan honom är inget bra alls..

Älska!





Trött på detta...

Jag ska erkänna, jag är en dålig människa i mina egna ögon. Jag åt godis igår, MASSOR! Men det var inte ett dugg gott och vi fortsätter med godisförbudet till nyår är vi överens om jag och min sambo. Jag fick inte dåligt samvete i allafall men jag glömde att njuta när jag åt.. Men min motivation är NOLL! Jag behöver lite unna mig dagar nu för att gå på det igen!

Vi hade en väldigt trevlig midsommar, med MASSA mat, ost och god dryck. Klart man ska få äta när det är sånna speciella dgr. Jag drack en efterlängtad Irish coffee med MUMS!!!!!

Idag har jag målat klart vårt uterum och ställt fram min nyinköpta fina Buddha. Vet ni att man ska ha den så att det är det första man ser när man kommer till ett hem, annars bringar det ingen lycka.

 Äntligen ordning!

 Lycko Buddha? Där sitter han och gömmer sig


Jaha nu är jag fast i Svensson livet *ryser*

Vad har hänt??? Har jag feber, dålig mage eller andra konstiga symtom? Jag har drabbats av en hemsk sjukdom, Svensson livet!!

Jag blir nästan rädd för mig själv när jag märker hur mkt jag trivs med alla Svenssonfasoner.. Midsommar, påsk, husvagn och det perfekta familjelivet. Igår var vi på campingen i Ystad och umgicks med en härlig skara människor som också accepterat sin "sjukdom" men lärt sig leva med den och trivs med det. Jag får nog börja inse att detta är mitt liv! Sjukdomen har framskridit så pass långt att jag skulle kunna tänka mig att köpa en husvagn i 200.000 kronors klassen. Det är skönt att det finns likasinnade och att vi har massa träffar på olika platser i Sverige. Det finns ännu inget botemedel så en del av processen i sjukdomsstadiet är acceptans!

Söker du ngn likasinnad med samma sjukdom så googla på "Svenssonliv på camping i Sverige" så kommer du att träffa många som är som du! Kanske ses vi på ngn rastplats med varsin fikakorg på väg till ett möte ngnstans i Sverige.

 Härlig skara människor!!
                                   Här spärrar vi av vägarna!

Kycklinggott!!!

Ett fantastisk gott recept från http://56kilo.se som för övrigt är en urbra blogg!!!! Massa tips och ideér från en erfaren och kostmedveten bantare!

Orginalreceptet hittar du här för jag har ändrat lite efter mitt eget tycke och smak.

Kycklingpaj

6-8 pers
8 pp/pers

Pajdegen:
200 g fullkornsdinkelmjöl
125 g kesella 1%
2 msk kallt vatten
50 g flytande smör
lite salt

Fyllning:
2 kycklingfiléer
1 purjolök
smör
1/2 tsk salt
peppra efter egen smak
1 röd paprika
Champinjoner
2 dl Arla Köket crème fraiche paprika & chili
3 ägg
2 dl Arla Köket riven ost, gratäng 24%

Gör pajdegen, dvs blanda kesella, vatten, mjöl och flytande smör, låt vila i plastpåse i kylskåp minst 30 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Tryck ut degen i en pajform, nagga pajskalet och grädda i 10 min.  Skär kycklingen i mindre bitar. Strimla purjolöken. Salta och stek kycklingen i smör i en stekpanna. Jag kryddade även lite med Knorr kycklingkrydda. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Låt svalna något. Kärna ur och tärna paprikan, lägg paprika och jalapenos i pannan. Vispa ihop äggen lätt för hand, vispa ner hälften av osten och creme fraiche. Blanda allt. Fördela blandningen i pajskalet och strö över resten av osten. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 min. Servera med sallad.


Välkommen nya följare!

Hoppas att du kommer att trivas!

Tack för all peppning i föregående inlägg, jag har svarat till er alla som en kommentar. Det är er godingar som jag behöver just nu!

Idag har varit en bra viktdag! Jag har varit på midsommarlunch på min mammas jobb och lyckades hålla mig inom pointsen (förutom kladdkakan jag åt, men ingen såg så då räknas det väl inte??). Jag fick en fin komplimang idag, det var en som inte kände igen mig, tjohej!!! Vi satt ute och åt årets första jordgubbar och då kom jag ju på att mums, detta är godis om ngt!!! Detta kan jag överleva på en hel sommar!

Vi var ute en runda jag och sötaste dottern men hamnade på flera ställen för att prata med en massa mysiga männsikor. Jag fick ett erbjudande om att få sälja mina snuttisar i en butik med!! KUL! Så nu har vi att göra.

Nä nu ska denna tjockisen slänga sig på soffan och njuta av ngt tråkigt på tv:n och fundera på vad sambon menade i sin kommentar igår... Vad tror ni det är? Jag ska slänga i mig en tallrik med god melon med, samma där, GOTT!!!!



Förbannad på mig själv!

Jag har tappat den, Gnistan! Jag vill inte banta, jag vill inte motionera. Jag vill bara skita i allt med viktväktarna. Jag har känt så ett tag men nu är det som värst. Det är inte roligt mer!
Och det är inte för att jag gått upp 0,4 för det känns ändå okej, första plusset sen jag började. Och med den lilla motivationen jag har så ska jag tacka gudarna för att det inte blev mer.

Jag kan ge er 100000 ursäkter för att jag fått plus, men det skiter jag i för det hjälper inte. Tack Nuffsis för att du fick mig att gå dit och väga mig i alla fall! Det är nämligen alltid vid 11 kg sträcket som jag ger upp och inte orkar mer. Måste komma över den gränsen, tredje gången gillt....

Så jag har krävt mannen på peppning, och jag behöver nog skaffa mig ett nytt mål. Jag hade Ullared som lockbete innan men har inget nu. Kan ni hjälpa mig? Suck.. känns hopplöst och trist och inget är skoj!



Förlåt, ska erkänna att jag är en dålig viktväktare...

för i helgen har jag ätit som en tok hos Tessan!! Det var så mkt gott och inte får man lov att säga nej när man är borta?? Det är oförskämt ju ;)
Nya tag en annan dag!


Fy fasiken va duktig jag e!

Tvätten upphängd, trädgården tipp topp, mina orkideér har fått ny jord m.m m.m m.m Men inomhus, herre jisses vad det ser ut!! Men inte ska man vara inne och städa när det är fint väder??? Jag har hållt på sen klockan 10 idag och nu kom jag in för en stund sen för jag ser inte mer.

Jag är lite chockad, så många gamla vänner har kommit tillbaka till mig helt plötsligt och jag njuter!! Mina sötnosar som jag saknat så mkt! Nanna, Tessan, Alexandra, Tilda, Jenny och många många fler. Det är så härligt att omges med de man trivs så bra med och känner trygghet med. I helgen var jag ju hos Tessan och i morgon ska jag åka och mysa med mysiga Nanna. Man vad är det som gör att alla dessa "gamla" vänner (förlåt tjejer) dyker upp igen? Jag skiter i vilket för jag trivs!

Nej, jag får göra min plikt och ta och plocka undan disken i alla fall!

Puss och kram


ps. Jag var blond ett ögonblick igår, jag "råkade" radera alla foton som låg i bloggen så i vissa inlägg är det lite tomma rutor... sorry.... ds.


SLARV och bekännelser!

Jag har skitet i er.. Jag har bara tänkt på mig själv och inte bloggat. UNDERBART! Jag har varit hos goaset Tessan i Båstad och njutit. Det var i rättan tid jag åkte bort för min stressnivå var hemsk i fredags. Makatarr och sömnlösa nätter... Har hjälpt min mamma med hennes företags lönesystem och suttit praktiskt taget dygnet runt i en vecka, dum jag är va? Men jag hann med det viktigaste och åkte från blogg och allt.

Jag är lite kär i Båstad.. I alla fall i Boarp! Där var ju helt klart massa saker att shoppa! Jag handlade en del som jag visar på foto i morgon. Jag har ju blivit förälskad i Rice produkter. Nu vill jag bara krypa ner till mannen min som sussar efter en tuff tävlingshelg.

Nyinköpt Rice bröd/frukt korg

Ska berätta... suck... jag tittade på HELA bröllopet!!!! Tessan tvingade mig inte direkt men jag kunde inte slita mig trots mina tidigare inlägg ;)
Jag var rörd som dom flesta andra, deras kärlek syns och känns till och med genom Tv:n. Och snacka om att jag är avundsjuk....


Jag har hamnat i HIMMELRIKET

Vilken upplevelse!! Jag är lycklig, jag och Cornelia bakade Macarones idag och jag har ALDRIG smakat så goda kakor i hela mitt liv! Dom slår t.o.m Fredriks mammas biskvier! Det är recept från Leilas mat på tv4. Cornelia gjorde dom goda röda med hallon och jag gjorde hasselnöt och chokladreceptet. MUMS!!!

 


Inte alls så fina som dom proffsen gör, men säkert lika goda!

Idag har jag absolut ingen röst alls, vilken kris! Familjen njuter säkert av att slippa höra min gapiga stämma. Snacka om Karma, jag skämdes igår för att jag pratade för mkt på promenaden med Alexandra, humm... nu fick jag så jag teg (å j*klar va det lät bra)

Köpte en underbar kruka idag och fixade till den lite. Spansk mossa och lite pärlor kan göra susen!


Äntligen ngt som lyckats få tyst på mig!

Ett rivjärn i halsen. Usch.. kan inte få fram ett pip just nu och vill knappt andas heller, ajajajaj synd om mig!!!

Ännu en trädgårdsdag, men idag kidnappade underbara Alexandra mig på kvällen och det blev en härlig tur på två timmar med två stop på vägen för att se vänners vackra hem! Jag tycker synd om Alex för jag bara pratar och pratar och stackarn får inte en syl i vädret! Men karman har slagit till mig ordentligt för nu är det tyst på fröken.... Inte ofta det händer!

Fick 3000 kr av Trygg Hansa idag trots att jag enligt deras policy skulle fått det, men dom tyckte så synd om mig för det som hände iom förlossningen så dom gjorde ett undantag, ett sätt att få mig som barnförsäkringskund hos dom sen kanske ;) Smart drag!

Idag fick jag ett lyckorus i kroppen, och tramsig och blödig som jag är började jag tjuta!! Jag är så tacksam för allt.. ÄLSKAR MITT LIV! Är kär i mitt liv!!! Vill dela med mig av en fantastisk låt med en GUDOMLIG text,,, Fredrik så är mina tankar och känslor för dig... LIFE IS GOOD!




India.Arie He Heals Me


Stort TACK....

.....för alla kommentarer och att ni är så engagerade i min lilla enkla blogg!! Jag undrar många ggr varför folk vill läsa min skit faktiskt! Men glad för att ni återkommer hela tiden är jag verkligen! Jag har just nu massor att göra med min mammas företag så jag är slarvig på att svara på alla era kommentarer, FÖRLÅT!!!

Idag har här varit 39 st och läst och jag undrar VEM ÄR NI ALLA?? Jag ser en del IP nummer och förstår vem vissa är, men ni andra då? Berätta gärna med en kommentar! Och vill ni veta om jag uppdaterat bloggen så klicka på Bloglovinknappen.

Är det ngt ni saknar i bloggen, är det ngt som är mindre bra eller mera bra? Vilket har varit ditt favorit inlägg?

Puss och tack för att ni återkommer!!!


Tekniskt överfallen!

Idag är det en bra dag! Ätit rätt, sovit rätt och gjort trädgårdsrätt! Solen har strålat och jag mår toppen nu på kvällen, jag är beroende av solstrålarna så nu har jag fått min dos! Det enda negativa idag har varit att jag verkligen känt mig tjock... men lite brun på skinnet som jag blivit gör att det känns bättre!

Vi har investerat i en ny kamera och jag vill helst bara leka med den.. Ett kort kan jag bjuda på! Och nu har jag sjukt bra ljud i mitt lilla rum så nu skrålar det med India Aire och annan Fnulanmusik. Och raringen har köpt sig en ny mobil, det var han värd. Vilken tur att det blev mkt på skatten och att F jobbar där han jobbar ;)
Jag är ingen teknikfreak men uppskattar det trots allt.



Just nu njuter jag ordentligt, jag har INGET inplanerat på hela vecka, snacka om lyx!!!! Men till helgen ska raringen iväg och tävla i Jönköping med skånelagt i golf så då passar jag på att våldgästa sötaste Tessan i Båstad. Och nu kan jag skåla med vin!!!! Tjoheeeej här kommer vin kilona och överfaller!!


Trött på bröllopsstohejet redan!

Jisses vad dom tjatar på tv och i tidningar... Nu kom det bästa! Det är inte jämnställdhet att Kungen ska överlämna sin dotter vid altaret och enligt vissa kloka personer och dom RASAR!
Men herregud, låt dom få följa sitt hjärta och de traditioner dom tycker är fina. Det är väl ingen som styr och ställer över oss andra dödliga när vi ska gifta oss varför ska då inte dom få bestämma själv. Skaffa er andra saker att reta er på. Man kan tycka vad man vill, men det är väl ändå deras val?

"Många av debattörerna har invänt mot brudöverlämning, främst därför att traditionen stammar ur ett tankebatteri där kvinnans myndighet överlämnas från fadern till mannen. Den svenska traditionen går ut på att mannen och kvinnan är jämbördiga och att de ingår äktenskap av fri vilja"

Ur sydvenskan läs hela artikeln här



Skit i dom nu.. jag har bättre och gladare nyheter än deras bröllop, JAG HAR FÅTT EN KAMERA!!! Fått och fått, den kostade väl en hel del, men det var en del av skatteåterbäringen som fick ryka till det. Det blev en Samsung NX10, sambon har valt ut den så den är säkert hur bra som helst!
Så nu ska det börja fotograferas igen, och jag ska lära mig hur man gör det bättre med!


På vägningen idag gick det faktiskt bra, plus minus noll.. PERFEKT, för jag har festat rejält óch ingen motion så konstigt nog känns det okej!


Ber om ursäkt till svenska folket...

.. för mitt hemska inlägg igår. Inte för vad som skrevs utan för de fula orden jag använde vid många tillfällen. Men det är inget mot vad jag känner inombords... Så nu släpper vi det, eller hur! Skada inte mina barn för då blir jag sån!

Idag gjorde jag en god "billig" maträtt

5 portioner, 3,5 pp

Kycklingfilé 2 st
Champisar
Lök
Röd paprika
Matlagningsgrädde 4%
Mini fraiche 5%
Kalvfond
Peppar och ev. salt

Stek kyckling, lök och svampen. Häll på allt det andra, tjoff och hej så var det klart! Servera med ris (är ej inräknat i de 3,5 pp) och en god sallad. Superenkelt och gott.




Förbannade j*vl* egoister!!!!


Ännu en helg kan inte sonen åka till sin pappa för att han ska jobba... JOBBA ANDRA HELGER FÖ F*N eller fråga om att byta helger!!! Jag hade planer för nästa helg eftersom Gabriel ändå inte skulle vara hemma. Då skulle jag och Cornelia göra ngt han absolut inte ville följa med på. Tror ni att man kan visa respekt och ringa och höra med mig om det går bra att han stannar hemma??? Nä då.. vi gör lite som vi vill och skiter i det. Varför ta hänsyn till mig? Äh det är väl inte så viktigt. Och varför bry sig om sin son och hans känslor??
Din stor dumma idiot!!! Nu är det tre helger som Gabriel inte kommer iväg, men ni ska se, efter de två veckorna i sommar kommer ett brev på posten om att man ska ha avdrag för att man har haft sitt barn lite längre än en helg. Att man inte skäms!!!!

Suck, jag hoppas att DU läser detta och skäms ögonen ur dig, för ditt beteende drabbar bara en person och det är din son!

Men en sak, Gabriel har det mkt bättre här hemma om det ska vara så, och jag ändrar gärna alla mina planer för att få vara med honom så mkt som möjligt, här är han alltid välkommen! Jag kan leva "mitt liv" när barnen är större, och jag har faktiskt skaffat barn för att ta hand om dom och ta ansvaret som förälder......

kram och kram.... En viss person kan få en spark i röven!

Mjölk = Migrän?

Sen jag började med mjölken igen har jag märkt stora förändringar fysiskt hos mig!

- Huvudvärken är tillbaka
- Humöret är inte på topp
- Sover dåligt
- Trött konstant
- Orkar inte lika mkt
- Magkatarr
- Magen är i uppror
- och en annan hemlig sak ;)

Kan det bero på mjölken och kan det komma på så kort tid som en vecka? Ngn som vet eller har hört ngt om det?


Måste sluta ha måsten!!!

Dom äter ju upp en hela tiden!!! Jag ville ha en lugn helg med ingenting nu efter tre jobbiga dagar med stress. Ja lugnt blev det, men så smyyyger det där ordet på en.. Måste tvätta.. Måste laga mat... Måste städa.. måste måste. Det enda jag måste är att leva!!! Och det där hemska ordet gör att jag inte hinner med det alltid. Jag ska försöka vända det till positiva saker istället. Jag måste tänka mer på mig själv, jag måste göra saker jag tycker är roligt, jag måste skita i saker jag inte har lust med...

Så nu MÅSTE jag slänga mig på soffan med min sambo som för en gångs skull är ledig och hemma en lördag kväll. Kan tyvärr inte hålla honom sällskap över chipsskålen för den har jag besökt alldeles för mkt denna veckan. Och magkatarren kryper på mig efter en massa stress och onyttigheter :(

Glöm inte en sak, DU MÅSTE LEVA!



Fest och ont i huvet... Ojojoj de va längesedan!

Nu är denna gamla kvinna trött och sliten.. Men jisses vad roligt jag haft. Jag va på G igår, sprudlande glad och lycklig i hjärtat!! Lite champange gjorde nog susen, och sen se alla ungdomar som festade smittade väl av sig. I still got it ;)

Tänk när man själv tog studenten.. man trodde att man var vuxen och hela världen låg framför ens fötter, sen vaknade man...

Jag får skriva mer en annan "piggare" dag för nu orkar jag bara ligga i soffan och glo.. Tyvärr kan jag inte svepa i mig en massa onyttigheter för då blir inte matångesten ngt bra. Men det är himla kul nu och motivationen har kommit tillbaka, mkt för att många påtalar min viktnedgång nu och säger att det syns, lovley!!



Gnällkärring!!

Det va ju inte klokt vad jag gnäller, får ta och skärpa mig!!!! Förlåt.. ska ta mig i kragen och bli lite mer gladare än vad jag känner mig just nu.

Får väl börja med att slå mig själv på axeln och säga BRA JOBBAT, -1 KG!! Då har jag inte tränat ngt, varit ute och promenerat en massa, bara ätit rätt typ. Så nu är vi 11 kg fattigare på kroppen.
Men då kommer surtanten in med sina tramsiga deppiga tankar.... Ska jag behöva hålla på såhär hela livet att äta inom points??? NÄÄ jag vägrar, jag orkar inte. Suck, kämpar jag som en idiot nu för att allt ska rasera sen?

Så ska jag gnälla av mig om en sak till sen ska jag inte gnälla mer...
ÄLSKADE BARN ni är underbara!!! Men er mamma behöver nog lite semester från alla rutiner, matlagning m.m... Står mig upp i halsen just nu..

Så nu ska det bli samma glada idiotiska blogg som innan, jag ska bara plocka upp mig från jordens undergång först ;)




Va f*n, Jag vill med gifta mig på andras bekostnad!!!

Jag kan inte hjälpa det, men det stör mig så fruktansvärt allt det här med bröllopet! ÅÅÅÅ det är såååå bra PR för Sverige och alla turister som kommer hit under detta event (spektakel). I STOCKHOLM JA!!! Nä jag vill inte lägga en spänn på all skit som säljs i samband med deras dag, jag betalar redan en massa i skatt så jag totalvägrar! Och dessutom ska ni veta vad den där gåvan från oss svenska folket kostade, 300 000 kr, 1000 glas till paret. Men herregud, om jag ska va med och betala vill jag gärna få säga till vad jag tycker att man ska handla ;) Och vem är så knäpp som bjuder hem 1000 gäster på en gång, snacka om att få diska dagen efter!!

Det är roligt att dessa två perfekta människor hittat varandra och att det sagt klick och allt möjligt. Men jag har med hittat min kärlek för livet. Ska jag kräva att alla andra ska betala för vårt bröllop då? En sak som vi vill göra och ingen annan tvingar oss? Jag har redan varit gift en gång så några extra slantar kan man väl inte begära från sina föräldrar då? Dom kan inte hjälpa att det blev fel förra gången..

Jag ska erkänna.. jag är:
AVUNDSJUK, BITTER och VILL F*N med GIFTA MIG!!!


Deppig...

Ingen alls kul dag idag, lite deppig och nere. Jag blev så glad att det regnade i morse för att då skulle jag bara kunna få lov att vara. Inget bestämt eller så, GOTT. Men jag har lite mörka moln över huvudet och känner mig en smula olustig. Mira är bebisen från Hell just nu med. Då kom jag på det...
SEPERATIONSÅNGEST såklart! Jag är lite nere för att jag slutat amma och Mira känner säkert av det. Jag får inte vara en halvmeter ifrån henne och hon vaknar flera ggr på natten, Svårt och jobbigt nu.. Säkert så att hon med har seperationsångest, det är en stor förändring för oss båda

JAG VILL TRÖSTÄTA!!!

                                                                   ♥Ett minne blott....


Ja, jag fiser! Men det gör Drottningen med!

Och idag hände det ngt skoj på tal om mina fisar (som inte låter eller luktar såklart!).. Jag satt på toa, Mira sötnos var utanför i sin gåstol när jag "vädrade" rumpan lite, då började hon asgarva och utbrast i sina egna pruttljud. Jag skrattade så jag kikna!

Snacka om att jag tar igen förlorad mjölktid... Idag har jag vräkt i mig en mjukglass och en grillad banan med geishachoklad i och vaniljglass till det. Allt inom pointsramen, men det innebar att jag fick äta fattigt hela dagen men det var det helt klart värt!!!!
Och i morgon ska jag dricka ett STORT glas mjölk, längtar redan!



Loppisfynd


Idag var det loppis igen och jag gjorde väl några fynd som jag är super glad för..

 Inne med turkost! 15 kr för båda!!
Om det inte funkar till kaffet så funkar det till vas! 10 kr
Till uteplanterade blommor, fint som dekoration stående.. 10 kr för alla

tar en STOR GROGG och tjuter lite

Nej det gör jag väl inte men borde nog göra det.. Har hänt stora saker i mitt liv, säkert små för andra men för mig är det ångestfyllt.

Jo, plutt spottar och klöks när jag bara visade min hängiga tutte.. Vad är det för fel på den egentligen, kräsna skitunge!! Så jag bestämde mig för att straffa henne och tröstäta med en mjukglass (pluttan är ju mjölkproteinallergisk....). Men då kom ju VV ängeln och satte sig på min axel så det blev en piggelin för en points istället. Djävulen kom på axeln på kvällen och övertalade mig att äta en ploppglass så det gjorde jag, nu är det kört, ingen mer amning. Och det är en sorg för mig faktiskt, tyck att jag är löjlig men jag har kämpat i motvind verkligen med hennes allergi och allt.

Nästa konstiga grej då, jag tog fram lådan med storlek 40 och L! Nu har jag fått en hel flyttlåda med kläder som passar mig som varit för smått ganska länge! Kul tänker ni, men nu måste jag sortera ut mina "tjockiskläder" och det mår jag inte bra av. Jag kan inte förstå varför! Det är super ångest!!! Kan någon tolka detta?? Sambon ska hjälpa mig att sortera ut för jag klarar det inte..


Fattig och punka men snygg BH =)

VILKET LYFT för boobisarna, dom har fått en ny kompis, en som stöttar i vått och torrt!
Det var 100 år sen känns det som!!! En helt vanlig BH som inte bjuder in till middag för små bebisar. Tänk att jag kan se fin ut under tröjan med! LYCKA

Ja nu  har jag fått komma till Ullared, vi är fattiga men jag är lycklig. Mest över att jag kunde handla i L och inte XL!! Det är en sån sjuk känsla att bli lycklig över en sådan sak men jag.. åååå vad glad jag är! Och faktiskt så handlade jag tajta toppar och sådant som visar lite av kroppen. Nu är jag tillbaka, tjohej!!

Vi lyckades med bedriften att klara alla inköp mellan 8-12, och då hann vi med två pauser också! Sen åt vi och körde hem, när vi nästan var hemma så fick vi punka... suck...

Nu ska jag ta hand om alla påsar som har tagit över hallen, men det är ett sant nöje!!


TJOHOOOOO MÅLET NÅTT!

Okej, hjälp... Hur kan Mira på 8 kg smitta tjocka mig med världens värsta förkylning????? Jag verkligen hatar att vara förkyld och ha ont i halsen... BLÄÄÄÄÄ

Men skit i det för i morgon ULLARED!!!!!!!!! Tjohooooooooo trodde det skulle dröja jättelänge!! Och vet ni, jag fick på mig förr förra årets sommarkläder =) (inte alla men en hel del), men det behöver inte Fredrik veta för då drar han ner på budgeten i morgon ;)
Så nu ska jag sova bort alla elakingar jag har i halsen och ladda för att slåss med en massa kundvagnar!



Duktiga sambon!

Han är väl duktig min sambo! Jag hittade ett planteringsbord som jag ville köpa men han ville hellre spika ihop ett själv, och det är färdigt nu förutom några krokar som ska upp och ngn bräda till för att göra det lite snyggare, Vad tycker ni?




Träning ÄR skadligt!!!

Ja nu har jag beviset! TRÄNING ÄR SKADLIGT!

Jag fick ett ryck i kroppen, jag började skaka och darra, kroppen skrek, JAG VILL UT OCH GÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Hu vad läskigt!!!! Men jag fick ju följa med ut i skogen, och jag fick gå fort, nästan halvspringa :O!
Det blev ett väldigt högt tempo i 1 timme och svetten den lacka! Det är ju inte klokt!!!
Så när jag kom hem kände jag det, känslan av HALSONT!!! Och samtidigt kom nästäppan!! Se det hade aldrig hänt om jag inte gett mig ut på springpromenaden!
Så en varning till er alla, ta kontroll över er kropp när den vill ut!


Närmare målet...

 


Jaha, det blev väl bra för att inte ha motionerat ngt och inte haft ngn vidare motivation, -0,4 kg är helt ok.!

Nu är det 0,6 kg kvar till 10 kg gränsen! Det är inte klokt om man tänker på hur mkt det faktiskt är!
                                                                      DUKTIGA JAG!!!


KAOS I MITT LIV!

Första kvällen på en vecka vi är tillsammans hela familjen för att sen inte ha en kväll ihop förrän den 22 juni.. Så blir allt bara skit!

Det började redan på natten, Mira dunder förkyld och skrek i ett par timmar.. somnade en stund och vakna igen. I väg till tandläkaren med Cornelia som skulle dra ut en tand, åka till till Malmö och storhandla, hem och sitta med ledsen Mira i knät, börja laga mat, till viktväktarna, hem och äta, sitta med Mira i knät, städa, till Sofie på party, sitta med Mira i knät, bråka med Gabriel, bråka med Cornelia, Mira i knät, städa och svepa en flaska pepsi max...
SUCK!!!! Känns bara för mkt ibland och man vill bara ge upp och sätta sig ner och tjuta....

Nu ska jag fortsätta min städning innan jag lägger mig, ska ju få fint besök i morgon, undrar om jag är vaken?


RSS 2.0