rödbränt fläsk på kroppen

mms_img43885 (MMS)

Det blev stranden idag. Skönt med lite rödbränt fläsk på kroppen. Solen tar som jag vet inte vad. Nu är vi ensamma på campingen utan släkt. Nu ska vi få umgås bara vi en vecka. Tv teamet springer runt hela tiden och filmar och snart kommer vi väl med för att vi håller på att ta livet av varandra. Fredrik har blivit tillfrågad om han ville vara med men han har redan haft sin tid i tv tycker han. Jag hade tyckt det varit skitkul att se när han kämpar med sin grillning i ösregnet.


Dyngkåt

mms_img43582 (MMS)

Dyngkåt Och hur helig som helst, är jag vill inte alltid men ibland kanske ;-) . Men jag fick låna denne helt underbara bok av min söta vän Carina. Jag skrattar så jag tjuter och kan inte sluta läsa den. Så för guds skull skaffa er en egen eller bli kompis med Carina.


Den kom idag! SOLEN!

mms_img43581 (MMS)

Den kom idag! SOLEN! Jag grävde ner mig i en sanddyna med en bok och bara mig själv som sällskap. Jag behövde ensamheten.. Det är förbannat ansträngande att leva som vi gör nu. Att det sen varit dåligt väder har gjort det ännu värre. Men jag fick lite ny energi idag så det är bara att köra vidare. Maten då... KATASTROF! Jag äter precis vad jag vill, hur mkt jag vill och när jag vill. Kilona ökar på men mitt semester humör blir bättre med god mat och glass i stora lass. Banta gör vi sen. Puss


Jag ber om ursäkt tusen gånger om till all...

mms_img30206 (MMS)

Jag ber om ursäkt tusen gånger om till alla dom som är så otroligt duktiga på att kommentera min blogg. Jag bloggar via mobilen och det är så himla jobbigt att svara på allas inlägg då. FÖRLÅT! Och till er vars bloggar jag brukar läsa och kommentera, jag får ta igen allt när jag kommer hem. Jag har annat att syssla med just nu, som att ösa vatten och gå och diska. Puss på er alla som kommer in flitigt varje dag, ni gör det roligt att skriva!


Folk flyr!

100media_imag003 (MMS)

Folk flyr! Jag förstår dom. Ser man vissa platser som har poolar i förtälten så är man glad för att man bor på en liten upphöjd plats som vi. Kolla gärna på aftonbladets artikel http://www.aftonbladet.se/vader/article7543221.ab Barnen är glada, dom hoppar och badar i alla härliga pölar. Nu kör stora lastbilar runt och gräver upp hålor vattnet ska rinna ner i och pumpar för att suga upp en massa. Detta är ju riktigt sjukt!


Snacka om att trotsa vädergudarna... Ingen...

mms_img64497 (MMS)

Snacka om att trotsa vädergudarna... Ingen får oss att ge upp vår dröm om en underbar semester!


Jävligt skoj ju... Detta är himmeln här ho...

mms_img14727 (MMS)

Jävligt skoj ju... Detta är himmeln här hos oss. Känns hopplöst och jag vill nästan bara hem nu. Campinglivet är nästan beroende av väder och vind. Är det inte sol så lockar en "hemmatoalett" mer än detta. Tröstlöst eftersom alla där hemma har fint väder! Jag vill hem och skita på min egen toa.


Förrädiska vatten! Vi ligger vid en fantas...

mms_img73446 (MMS)

Förrädiska vatten! Vi ligger vid en fantastisk vit strand med underbart vatten. Man ligger och halvslumrar av vågornas sövande musik. Helt plötsligt vaknar hela stranden till liv. En mamma skriker frustrerat att hennes treåriga son är borta. Paniken i hennes skrik och ögon gör att man själv står handfallen och vet inte vad man ska göra. Mamman springer ut i vattnet och letar på havsbotten. Alla är förlamade av en hemsk känsla inombords. Jag själv står med rinnande ögon. Efter en stund kommer en dam med hennes lille kille som inte förstår vilken uppståndelse han skapat på hela stranden. Mamman gråter och kramar sin son så hårt hon bara kan. Ett ögonblick kan förändra hela livet. Och jag gråter på tanken att det varit en av mina...


Jag hoppas på att få med mig sambon in i h...

mms_img68862 (MMS)

Jag hoppas på att få med mig sambon in i hångelboxen inom snarast. Att campinglivet tar på krafterna är ett faktum. Man sover sämre, äter sämre och ***** mindre. Sen vad dom stjärnorna står för får ni själv avgöra. Men det är gott att få vara tillsammans hela familjen. Så man får väl ta att det blir lite torrt på hångelfronten. Vi har hela livet på oss till det så jag är inte orolig. Vad är två veckor i ens liv?


Skämtar ni med mig eller? Snacka om att sp...

mms_img45503 (MMS)

Skämtar ni med mig eller? Snacka om att spara pengar på sin verksamhet men risk för mitt liv. Kommer ju att slå ihjäl mig om jag dyker där. Svallvågorna Kommer ju att göra så att jag drunknar!


Kul med semester! Nu får jag igen för alla...

mms_img19888 (MMS)

Kul med semester! Nu får jag igen för alla spindlar jag tog död på för någon vecka sen.


Vem f*n har sagt att det är okej? Någon ...

mms_img34244 (MMS)

Vem f*n har sagt att det är okej? Någon eller något har tagit sig rätten att käka upp mina och resten av familjens strumpor! Och för att vara riktigt taskig så äter "det" bara upp den ena strumpan i ett par. Sjuka laster måste jag säga! Så nu sitter jag här med över 100 singel strumpor som saknar sin maka/make. Tragiskt öde!


Lycka!

mms_img34243 (MMS)

Idag pysslar vi! Som Svensson har man ju en del viktiga sysslor, tvätta, städa och laga mat. Jag önskar mig livet i Hollywood när det är såhär mkt att göra. Dom som blir lidande är barnen, men Mira får en sångstund med mamma och pappa på trappan. Mysigt i kvällssolen med en trappsittning och en kopp kaffe. Idag är jag lycklig!


Testar om jag kan blogga genom mobilen. Då...

mms_img13062 (MMS)

Testar om jag kan blogga genom mobilen. Då blir ett jobbigt för er med mkt att läsa!


Den nakna sanningen!

Idag var vi på Sveriges bästa strand, Sandhammar. Kolla artikeln i DN. Mallig är jag eftersom jag alltid tar dit våra gäster på besök- Den är bara helt sjukt fantastiskt!

Jag och sonen skulle på promenad längs stranden och rätt som det var började Gabriel fnissa.... -Han är naken mamma, det är helt svart där nere. Hahahaha och sen såg vi den ena efter den andra gick och släppte loss ordentligt. En man gick rakt emot oss och hälsade glatt! Va f*n, snacka om att jag flacka med blicken!!! Jobbigt ju, jag ville inte se hans gamla hängiga pung, och jag ville inte att han skulle tro att jag tittade!
Jag kan inte riktigt förstå tjusningen i det, men har inte heller tänkt testa. Jag tror att det var mest pinsamt för mig och Gabriel, för alla nudister ställde sig stolt upp i gräset och visade sitt binhang!Skrynklig!!!

Alltså jag älskar solen och att vara ute på sommaren. Jag vill vara brun och känna mig snyggare och fräshare! Men hur snyggt är det om jag skrumpnar ihop fullständigt? Ser på min lilla bringa att den är lite skrynklig nu, NÄÄÄÄÄÄ jag vägrar!!!! Någon som vet ngn mirakelkräm????
Ålderstecken så det heter duga, I HATE IT!!!!!

Vi har fint besök från Borlänge och det är så mysigt att sitta och prata och prata!!! Det är jag väldigt bra på ;)


De e minsann jag på bilden!!


Nu ska vi va lyckliga, det är semester!

Jaha första dagen Fredrik är ledig. Vilka stora färväntningar man har på semestern tillsammans! Åh vad mysigt det ska bli, Åh vad vi ska hinna med att göra saker, Åh vad allting ska vara perfekt...

Men tiden går förbannat fort och vi är inte vana vid att ha så mkt tid tillsammans, semestern är verkligen en prövning för förhållandet! Och speciellt när man ska bo på en camping med tre barn i två veckor. *ryser*
Vad ger jag mig in på`???? Varför välja detta när man kan åka på charter med all inclusive?

Äh det blir nog skitbra eller blir det som "Vi hade i alla fall tur med vädret"Idag blev jag förbannad på mig själv! Vi har massor att göra och som vanligt så har Fredrik jobbat mkt samtidigt. Så idag skulle vi ÄNTLIGEN hinna med lite fixning av diverse, nä då skickar jag iväg Fredrik att spela golf med sin chef och bjuder till och med in honom på middag... Suck... Snäll så att jag är dum! Typiskt mig, och var va alla nu när det var jag som behövde hjälp?


Hej jag heter Fnulan, och jag är en Svensson

Hu.. ryser i hela kroppen! Det slog mig precis. Jag är en ÄKTA Svensson, på gott och ont!

Det blir bara värre och värre med åren som går.

Jag bor i villa
Vi jobbar för brödfaödan
Vi har husvagn med ett förtält
Vi har tre barn
Jag tittar ut nyfiket när någon råkar gå förbi vårt hus
Jag beklagar mig ofta men agerar sällan
Jag är avundsjuk på de rika
Vi har ett husdjur
Vi äter tacos på fredagar
Snart kommer friggeboden och staketet

Jag är väl ganska stolt egentligen, men gillar inte att tillhöra en kategori av folk. Jag har det bra och mår bra med fina ungar och sambo, men jag önskar mig ett Hollywoodliv i lyx och flärd. Låt mig bli en lyxhustru!!! Men det kan man ju inte vilja om man är en typisk svensk väl?? Jag kan mkt väl tänka mig att inte jobba mer utan leva som primadonnorna på tv. Så patetisk är jag! Men även det är kanske lite lagom svenskt? Att drömma och önska men inte agera.. Jag stannar väl här då och äter min matjesill till midsommar och brunkål till julen.Idag kom den inte!!!!!

Jag slapp den, känslan av att vilja ha en bebis till!!! Jag träffade underbara "Bebis" som är en vecka gammal, men moderskänslorna spelade  mig inte ett spratt! Jag känner mig nöjd! Visst är det fantastiskt med de nyfödda och jag gråter varenda gång jag ser en bebis födas, men för den delen vill jag inte ha fler. Det skulle vara för Miras och Fredriks skull i så fall, men inte för min egen. Jag får erkänna, jag vill ha det som det är! Vårt förhållande har inte förändrats ngt märkvärt och vi  har tre underbara friska ungar i detta hus, det är väl fantastiskt!!!

Så ni som tjatar om ett syskon till Mira, tyvärr, det är ganska kört med det! Vi har inte råd med ny bil ;)
En dag för alla andra!

Jag är snäll, så snäll att jag är dum ibland! Idag har jag fixat en dag för alla andra ska må bra!
Jag agerade "inredare" (rättare sagt utredare eftersom det var en utemiljö..) till min systers uteplats.
Jag agerade frisör till Camilla som ska vara fin i morgon
Jag agerade massör till min systers onda rygg

Även om jag ofta tar på mig för mkt och hjälper alla andra på mitt eget hems bekostnad (oftast är det jag själv som tar det på mig) så mår jag bra utav det! Jag klagar och gnäller ibland att det blir för mycket, men säg då nej kvinna! Men mitt ego mår bra av att hjälpa till! Sen är jag dum i huvet för ofta får jag frågan om jag behöver hjälp, vad svarar jag då?? NÄÄÄ.... DET ÄR LUGNT! Det är det inte alls, men jag ska va så förbannat duktig!!

JAG MÅSTE SÄGA NEJ OCH SÄGA JA!!Pinsamma vuxna, skärp er för f*n

Herregud, var på Sjöbo marknad i kväll. Visst ska man få ha roligt, dricka sig lite lullig, skratta högt och vara allmänt störig för nyktra människor. Men inte f*n behöver man skrika, gorma och bete sig som att det är första fyllan? Det kom ett gäng på 10 personer som gjorde mer oväsen än alla ungdomar tillsammans på marknaden. Jag skämdes på deras bekostnad! Fy f*n vad pinsamt!!! (Lika pinsamt som alla mina svärdomar....)

Idag var min dotter för söt, jag fick ärva kläder av HENNE!!! Hon brukar få alla mina som jag växt ut men nu fick hon ge tillbaka lite.

Usch vad min blogg är tråkig och oläst för tillfället, vet inte vad det är, värmen och trötthet kanske? Ingen som vill sitta vid datorn sånna härade dagar!


Accepterar man sig som 80 åring?

Funderar på en sak efter en dag på stranden. Jag gick bakom en ädre dam i kanske 70-80 års åldern. Hon gick där så sött med sin älskade och tittade faktiskt förälskat på honom vid flera tillfällen. Och då gick jag och tänkte på hur det känns att vara gammal? Har man accepterat sin kropp då eller är man fortfarande nojjig över bulorna på sidan (med finare ord; kärlekshandtagen) och den slappa rumpan som inte fått träning på ett bra tag? För mig känns det som att man måste vara så mogen och klok att man skiter i sånna triviala saker i den åldern och är tacksam för de åren man har kvar som frisk och pigg.


Jag har haft en helt fantastisk dag idag!!! Jag somnar lycklig!
- Frukost med älsk
- Lunch med underbara arbetskamrater och Sara som är hemma från Shanghai på Långa Bryggan i Bjärred! (Sara är slarvig på att blogga nu när hon är i Sverige och det är den blogg jag följer slaviskt! Shape up)
- Stannade på stranden en stund med Mira
- Fika med älsk på hans jobb
- Kvällspromenad och kvällsdopp hos syrran och ett glas rött!
- Jordgubbar när vi kom hem!
Nu hoppas jag att det blir ett bra slut med ;)


Långa Bryggan var ett perfekt badställe och mysigt och en helt otrolig räkmacka! Lite väl dyrt för drickan kanske? 28 kr för en glasflaska med Ramlösa. Man fick åtminstone motion, cirka 600 m ut!

Ett stort tack till er tjejer som var med på lunchen, det var så roligt och kul att höra att ni tyckte att jag var fin och allt annat ni sa som var så positivt!! TACK!! Love på er!


Jag brukar ta en kvällspromenad ;)

Så sa jag när vi träffade min kusin på vår promenad på kvällen, sen skrattade jag och berättade sanningen, vi har gjort det två ggr ;)

Jag plockade på mig kläder i en affär idag och in i provrummet, ALLT var för stort!! Sambon skrattade och hämtade st 40 och ngt i M. Herregud vilken lycka, det var ju det som var felet, kläderna var för stora!! Och jag som beställde 3 bikinis igår från Ellos, i st 44...... Druknar nog men inte i vattnet ;) En härlig känsla och det sporrade mig en del!


Fast í sanddynerna...

Vilka tvära kast det blir ibland. Igår fick Zara sin lilla bebis men en annan vän förlorade sin pappa. Man är lycklig för den ena men olycklig för den andra. Jag grät av lycka för lille plutten jag fick se ligga på Zaras famn i webcamen. Åååååå bebismammehjärtat slog för fullt!

Idag var dramatiska Fnulan igång igen, jag körde fast med bilen bland sanddynorna i Lomma. Som tur var kom det en vänlig själ och hjälpte mig, och såklart var det en arbetskamrat, typiskt... Ska man väl få höra det tills dagen för pensionen kommer.

Tyvärr hjälpte inte mitt jagande och dödande av spindlar igår! Regnet och det dåliga vädret kom på natten och jag var tvungen att återigen åka till stranden, ååååå så synd om mig!!!

Jag har ju glömt visa er resultatet av toalettmakeovern! Här kommer det:

 Före....


Efter....

Vi har lite småsaker kvar att fixa som handtagen och att vi ska sätta svart kakeldekor runt spegeln.
Hela "renoveringen" gick på 1700 kr!
TAck vare Tessans tips blev det gjort ngt åt skittoaletten, LOVE U!

Ska döda ett djur!

Nja inte riktigt sant men jag blir tok på det fina vädret, får ju inte gjort ett skit av det jag ska! Jag skulle behöva åka och handla lite nya shorts och badkläder och inte ens det har jag fått fixat! Då är det skandal om en kvinna avböjer shoppingchanser! Men jag ÄLSKAR solen och energin den ger mig. Men mitt hem HATAR solen, det blir värre och värre för varje dag här hemma. Jag ska väl för guds skull prioritera att vara ute?

I morgon hade det suttit fint med lite dåligt väder så jag kan få städat och jobbat lite. Och förhoppningsvis hinna in till stan och handla mina sommarböjsor!

Så nu dödar jag en spindel för mänsklighetens skull! Att göra slut med en kompis...

... är inte lätt men ett måste ibland. Jag låg och filurade i solen innan. Hur många ggr har man inte haft vänner/kompisar/bekanta som inte varit bra för en själv? Personer som bara utnyttjar ens snällhet och givmildhet? En person som tar all plats i "förhållandet" utan att ge något tillbaka?

Jag har haft många "förhållanden" i mitt liv men jag har inte alltid varit den perfekta vännen jag heller. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG varit kompis med ngn för att utnyttja personen.  Jag är för snäll många ggr och vågar inte sägavad jag tycker utan mår dåligt istället och känner mig utnyttjad. Det finns en gräns och ibland när man kommit till det läget får man göra ett val, ska vi vara ihop eller ska det vara slut? Mår jag bra av "förhållandet" eller inte? Jag skulle för guds skull inte leva ihop med en man som jag inte mår bra av, varför då ha vänner som bara utnyttjar och inte uppskattar det jag gör?

Sur fortfarande faktiskt

....på tanten som kalla mig mormor igår. Fy bubblan, I HATE HER!

Idag har det varit en helt suverän dag! Resultatet har blivit en brunbränd mage och träningsvärk i armarna och jag är färdig för sängen (utan sambon dock..). Helnöjd och lycklig! Tjock men skiter i det!

Vi har varit och spelat golf kvart i 7 i morse, är man dum i huvet??? Sen har vi varit i Mossby och solat, hos min syster och badat och sen pysslat smycken hela kvällen. Livet är ganska gott.ps. det bästa va nog att dottern sa mamma idag för första gången, TVÅ ggr!! ds.


J*vla kärring.....

Va på badet idag och gick där med mina barns kusin på 2 år, då kommer en äcklig tant fram och frågar om det ör mitt barnbarn!!!! Jag bara titta på henne och skrattade att nej..... då okejade hon bara men då högg jag en kniv i ryggen på henne och pekade mot Miras vagn, där i ligger min dotter.... Hon blev tyst och jag gick...

GRRRRRR Inte f*n ser jag ut som en mormor?????? Eller????? Fan va dum jag kände mig men det var nog värre för henne. I really hate her!!! Men ledsen blev jag faktiskt mest.

Det finns hopp om livet!

Förlåt Karin.. 1 kg ner idag! Tjohej!

Idag var vi en runda på Västra Hamnen och det gör mig själsligt lugn. Jag älskar ljudet av havet och männsikornas prat om livet. Då såg jag det, det som gjorde mig alldeles varm i hjärtat och hoppfull om framtiden. Jag såg något som jag vill göra som gammal!Ser ni vad underbart!!! Ett gäng tanter på över 70 år samlas på Västra Hamnen (mitt bland Malmös innefolket) och tränar line dance! Med öresundsbron i bakgrunden och med havet som energi! En dam har ställt rullatorn bredvid sig och gör ett tappert försök. Några damers män sitter på läktaren och beundrar sin maka. 
Åh det är så att man får tårar i ögonen!!

VACKERT!!!


Känn inga krav.....

Ojojoj fortsättning följer... Karin skrev ett inlägg på min länk på facebook som låter enligt följande:

"Hahahaha!!Väntar med spänning på en blogg med MASSOR av shopping,drink,restips i sommar!!!:)))
Men jag skrattade gott åt skyddsplasten!! Det kunde varit jag!!!:))"

Så bara så ni vet det ska jag ut och resa hela sommaren (tror ni hon vill läsa om mitt campingliv på Böda?), handla upp familjens alla sparpengar och dricka mig full varje dag! Låter som ett perfekt liv hihi. Så blir jag alkis och hemlös är det Karins fel/förtjänst. Jag gör allt för att ni läsare ska komma tillbaka!

Kan börja med att berätta att jag shoppat idag!!!! Ett kilo äpple och tre liter mjölk!!

Puss på världen!

Dödsångest!

Jag tror alla ska dö ifrån mig bara dom är lite förkylda! Jag är så rädd att bli lämnad ensam utan alla jag älskar. Jag har verkligen dödsångest! Kan bryta ihop för ingenting och tänker märkliga saker.. Hormoner? Sjuk i huvet är jag i alla fall...Ett av 10000 projekt klara i alla fall

Jag har projekt överallt i mitt hus just nu. Det händer ngt i varje rum. Kul men jag mår inte så bra i stressmagen. I går fick vi besök och jag höll verkligen på att dö över att ta in denna gäst i mitt hem som det ser ut just nu..

Men igår blev en sak klar! Min morfar spikade ihop ett bord för mkt längesedan som jag fick. Det var allt annat än snyggt men morfar har ju gjort det som ung. Så nu målade jag det och fick ett lite finare nattduksbord. Alla skavanker syns men dom ser inte jag. Jag ser min morfar framför mig när han stolt spikade ihop sitt lilla bord till mormor!


TJEJPARTAJ och en bakis småbarnsmamma

Oj det blev faktiskt så bra så att jag har lidit av huvudvärk hela dagen! Inte kan det vara dom fyra fem glasen vin jag drack? I så fall är jag väldigt orutinerad!!

Alexandra bjöd på en härlig kväll och där var en massa underbara människor! Alla var glada och positiva och trots jobbedag idag för alla utom mig så var festen i full gång med vin, dans och sång. Detta var exakt vad jag behövde, så igår var jag MAMMAledig på riktigt!


Carina, Anna-Karin, Alexandra åsså Jag


Tillägnat Karin som är trött på min blogg

Hihi, på världens bästa tjejträff igår fick jag höra sanningen mellan båda öronen av Karin.

(Låtsas citera fast jag skriver säkert inte ordagrant, jag skriver som jag uppfattade de hon sa...)

"JISSES Malin vilket förbannat tråkigt liv du lever, viktväktarna hit och viktväktarna dit.. En dag sallad och en annan dag ångest och den tredje dagen är det svält.. (förlåt Karin men så lät det). Har du inget roligt som händer i ditt liv, varför berättar du inte om dina shoppingturer? (Och då ska ni veta att Ullared var inte värt att nämnas)".

Ja så sa hon nästan, men det var helt okej, för det är precis så jag har känt det och jag håller på att kräkas på viktväktarna! Jag orkar inte vara viktväktare just nu, bloggen blir tråkigare och tråkigare för att jag upplever det som en fruktansvärd ångest med bantandet. Så nu pausar jag med den skiten och lever som jag vill ett par veckor.

Så är du här för att ha mig som ett gott föredöme får du nog blunda ett tag för nu ska jag smaka på goda viner och annat! Så TACK Karin, me like u♥ Av fyllehundar och barn får man höra sanningen och igår var vi nog både och va?

SOMMAREN ÄR KORT ;)


Kalla mig gärna för en idiot..

Jag lovade min syster att inte berätta detta för någon men jag bjuder så gärna på mig själv...

Jag blev så j*vla förbannad på Ikea när jag kom hem och upptäckte att idioterna hade gett mig fel artikelnummer och gett mig blåa luckor istället för vita, suck, bara så typiskt dom!!! SÅ dagen efter var jag på ett förbannat humör och åker iväg till Ikea igen och va på hugget för att klaga ordentligt. Väl framme vid disken så frågar tjejen som jobbade där, Har du provat att ta av skyddsplasten på luckorna???

Öööööööö jag åkte hem och bestämde mig för att aldrig åka dit igen, så mkt skämdes jag...

Idiot det är jag det...

RSS 2.0